Ahojte,som tu nová a potrebujem poradiť,je tu jeden chlapec s ktorým som sa spoznala minulý rok na chate na ktorej bol on s rodičmi a ja s našimi,naši rodičia sú kamaráti,sme vekovo podobne starí,bývali sme spolu na chate a prehovorili sme len zopár slov
no áno bývame v rovnakom meste len tu ako keby on kašlal na mňa a ja na neho (teda ja na nho myslím stále) a je mi blbé ho niekam prvá pozvať,ved ked povie NIE a my budeme zasa musieť byť spolu tak neviem,ako to prežijem a brigádu má,prečo?
tiez by som asi robila toto co @3 , naco cakat do leta ? to je dost dlha doba a ked sa zacnete este viac spoznavat uz teraz tak potom v lete to bude urcite paradne
áno ja by som s ním aj išla von,veľmi rada len sa bojím odmietnutia,pretože ak sa to pokazí tak v lete to bude TEROR byť spolu v 1.poschodovej chate a hrať ako keby nič,lebo ked som mu aj napísala tak bol milý ale potom zrazu neodpísal-odhlásil sa,my obydvaja sme také hanblivky čo je blbé... a naozaj,nechcem čakať do leta...uvideli by sme sa od dnes až o 193 dní som si to presne vypočítala
RS je moje rodné mesto ale už viac ako rok bývame v BA- a tu sa nestretneme ani náhodou,som hrdá že som z Rimavskej Soboty preto to mám tak napísané,v BA to je nemožné sa len čistou náhodou stretnúť
veď ho nemusíš hneď pozývať na rande stačí normálne kamárdsky sa ho spýtať či nepôjde von(napr. že poznáš fajn miesto alebo také čosi) alebo či si nepôjde zahrať basket alebo akákoľvek iná aktivita-bicyklovanie, plávanie.....na to keď ti povie nie tak sa predsa nič nedeje-nie je to hneď koniec sveta ale nemyslím si, že ti toto kamarátske pozvanie odmietne
ved ked ste v jednom meste. chodte spolu von, nie? mam taky dojem, ze nejaka iskra uz preskocila, tak na co zdrzovat a cakat na leto? pozri sa, skus to, riskni to, ak si sa zamilovala, povedz mu to, ja som to skusil a oplatilo sa mi to
Co tak skusit spolu hrat geocaching. Chodis po meste, parku a ja neviem kde a hladas rozne skryse (krabky). Pokial tu hru nepozna urcite ho chyti (aspon si myslim). Precitaj si o tom viac na www.geocaching.sk
Nebude to ani take napadne, len mu povies ze potrebujes nejakeho partaka na hladanie, pretoze co si nevsimne jeden si moze vsimnut druhy :p
jeeej dakujem vám za rady hned sa cítim lepšie aj ked stále mám strach ale je menší... mi napadlo že on je veľmi dobrý v matike priam úžasný a máva len jednotky čo ja som tam ako docela dobrá ale chýba mi logika a potrebujem niekedy aj doučko-chcela by som sa ho spýtať či by mi nepomohol len neviem ako,tak jemne mu to naznačiť lebo to by bol tiež jeden zo spôsobom bližšieho skamarátenia,dakujem vám naozaj ste mi pomohli a vaše nápady boli super musím nad všetkým túto noc popremýšľať dakujem
@naty555 Ak ti na nom naozaj zalezi a je to tak ak oto vsetko opisujes, ani ty mu niesi ukradnuta a radim ti, necakaj do leta...
napis mu, stretnite sa niekde, chodte le ntak niekam von, na caj alebo tak, pokecajte si ako kamarati a uvidite co dalej. do leta sa moze stat este tisic veci....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nech ide o hocičo,tá rada je aj tak dobrá
čiže, chápem ťa
Nebude to ani take napadne, len mu povies ze potrebujes nejakeho partaka na hladanie, pretoze co si nevsimne jeden si moze vsimnut druhy :p
Mozno ma vysmejete ale ono to za pokus stoji
a @naty555 fakt vyskusaj tu hru, viac sa pri tom urcite zabavis ako pri doucovani z matiky...
napis mu, stretnite sa niekde, chodte le ntak niekam von, na caj alebo tak, pokecajte si ako kamarati a uvidite co dalej. do leta sa moze stat este tisic veci....
fakt za obyčajne "kamarátske" nič nedáš
lebo 193dní je dosť dlhá doba nato aby si niekoho našiel, a bude to potom pre teba veľké sklamanie