Problém je takýto: objednala som si iphone 5s z Bazos.sk ale on je falošný. Na inzeráte bolo bolo aj niečo písané že je s androidom ale nejako som to neregistrovala a objednala som si ho. Predajca mi v sms nič nenapísal že iphone by bol falošný. Stál 220
1.) ked kupujem iphone 5s za 220€ tak mi je jasné že to nebude naozajstný a že niečo nie je v pohode
2.) ak bolo v inzeráte napísané, že no nie je skutočný iPhone a že má android, tak nie je o čom a je to tvoja chyba.
ak býva blízko tvojho domu, tak si dohodni osobný odber nabíjačky...a potom, keď sa stretnete,tak mu povedz nech vráti peniaze,že ty to nechceš...
on to asi kupoval na nejakej takejto stránke... » www.aliexpress.com/item/ZOPO-C2-Pl...
Sorry s tým nespravíš NIČ , veď aj písal , že je s androidom btw iP 5s pod 400 alebo 500 nezozenies , nemal v tom momentálne prehľad . Za tu cenu si mohla kúpiť aspoň 4s
Nic nezmozes riziko kupi cez bazos, uvedom si ze on nieje predajna, cize klasika ked nieco kupim za 200€ tak jedine osobne aj ked by to malo byt na konci slovenska. Chytim do ruky pozrem vyskusam kupim nekupim. Ja predavam casto cez bazos niekedy aj ojeby no nikdy vzivote nie takuto sumu, jedine riesenie ozaj riesenie ist na policiu, a podat trestne oznamenie, bude to priestupok iba ale aspon sa ti ulachci , no za predpokladu ze mas jeho meno a adresu plus cislo uctu proste snad si nevyhodil ten listok co bol na baliku inak si mozes piskat!
Alebo ist s nejakimi kamosmi ho pozriet mozno ma len 15rokov aj to je mozne, ale nemyslim si ze ty dvihne telefon. Pisem ti preto lebo bazos a veci okolo toho poznam, mna raz jeden dedo strasil za 30€ tiez,si neprecital inzerat poriadne
Takito ludia ako ty, by mali mat permanenty zakaz pristupu na internete a zit na izolovanom ostrove, bez nejakych prav... Takato stupidita snad nieje ani mozna, kupovat nieco z coho si totalne vytreta ako sucha handra a este za take peniaze. Co si tak najskor nieco prestudovat o tom co idem kupovat (preboha este aj cez inzerat od cudzieho cloveka), alebo sa najskor s niekym poradit. Bohuzial, drzim stranku tomu predajcovi, pretoze na hlupakoch sa najlepsie zaraba. Komu niet rady, tomu niet pomoci.
nechcem byť vulgárny preto si domysli ako som ta chcel pomenovat... ale toto je fakt TOP lepsi mobil by si mala dokonca od operatora videla si uz vobec niekedy iphone?
@iwuskabb práveže si sem dala telefón ktorý nestojí za hovno V číne je veľká konkurencia na ich domácom trhu takže dajú sa z tade kúpiť aj dobré telefóny za polovičnú cenu oproti tomu čo "letí" na trhu v EU
@colt1911 no ja som to dala kôli cene že vôbec to nestojí ani veľa a poštovné je zdarma takže to je lepší spôsob nakupovania ako dať peniaze nejakému slovákovi na bazári
Bolo v inzerate vyslovene uvedene, ze predava iPhone 5S? Ak ano, tak ta uviedol do omylu a mozes skusit podat trestne oznamenie. To, ci tam napisal, ze je tam android, alebo nie, je uplne bezpredmetne.
@iwuskabb jaj tak áno pravdu máš ...inak aj mňa ojekabátili o 3300sk a ešte si po mňa prišla BA kriminálka a 2 hodiny ma vypočúvali XD lebo mne predali telefón ktorý pochádzal z trestnej činnosti
@iwuskabb nie ja si odvtedy kupujem už len nové telefóny Nebolo mi do smiechu keď po ma prišli dvaja páni v civile odniesli ma do auta , doniesli si ma na stanicu a tam som 2 hodiny sa musel rozprávať kým ma pustili a vkuse dookola že ako som prišiel k tomu telefónu z kade ho mám , kto mi ho predal , prečo som ho kúpil ,... ...ale asi sa dám na čínske telefóny lebo tento predražený humus čo tu predávajú ...všetko sa mi pokazilo chvíľu po záruke , nerozumiem tomu ako sa môže telefón za 600 euro pokaziť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
2.) ak bolo v inzeráte napísané, že no nie je skutočný iPhone a že má android, tak nie je o čom a je to tvoja chyba.
on to asi kupoval na nejakej takejto stránke... » www.aliexpress.com/item/ZOPO-C2-Pl...
tieto mobili dlho nevydržia....
ešte sa tým chvál