S priatelkou chodim par mesiacov nezijeme sexualnym zivotom a ja som sex este ani nemal. Po urcitej dobe vasniveho bozkavania ked som maximalne vzruseny mam dost mokre spodne pradlo. Nie je to semeno ale to vychadza pred nim. Preziva to este niekto z vas
Viem,ze je to len sekret ,ktory je na to -ked mas sex aby sa lepsie "smykalo" ..proste chalan je tez vlhky jak aj baba... Kazdy chalan to ma... lol to ako ste informuvany ???
To je na margo toho, ze vraj nežijete sexuálnym životom. Ale je pravda, že ak ona od teba niečo chce a ty jej to nedáš, potom je len otázka toho, aký veľký má o teba teraz záujem, že kedy Ťa nechá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Viem,ze je to len sekret ,ktory je na to -ked mas sex aby sa lepsie "smykalo" ..proste chalan je tez vlhky jak aj baba... Kazdy chalan to ma... lol to ako ste informuvany ???
btw. badám, že týpek si zakladal účet špeciálne na túto otázku
v dobe vasniveho bozkavania
Kto sa vášnivo bozkáva, ten sexuálne žije.
Ale prepáč, bozkávanie je úplne asexuálne.
Ja sa bežne vášnivo bozkávam s kamarátmi.
To je na margo toho, ze vraj nežijete sexuálnym životom. Ale je pravda, že ak ona od teba niečo chce a ty jej to nedáš, potom je len otázka toho, aký veľký má o teba teraz záujem, že kedy Ťa nechá.