na dovolenke v chorvatsku sa mi stala takato vec.Mam operatora T-mobile a nechtiac som stukla tlacitko T-zones.Načítavalo to chvilku a potom sa mi tam ukazala daka reklamky a podobne veci.Na hlavnej obrazovke mi hore v rohu ukazovalo pismeno G..Ibaze som
vieš čo kamoška mala takto údajne týžden zapnutý web&walk a tiež ho nemala aktivovany a dosiel jej ucet okolo 3000 (inak blankovo by mal stat 400), mne sa to stalo tiež a nič navyse som neplatila...
to "G" hore v rohu bolo len ako, že si v zóne kde mas dostupne GPRS (druh pripojenia na internet) taze to nemusi znamenat vobec to ze si bola na internete pripojena. TAze ASi ti nijaka velka faktura nepride..
Zalezi na tom ake mas nastavene pripojenie, modli sa nech to je GPRS a nie CSD. Pri GPRS sa plati za prenesene data, ale pre CDS za cas straveny na nete.
Mne sa nahodou vo vacku zaplo CDS ked som bol v Holandsku a za par minut mi to strhlo asi 500sk .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
takže ti neporadím
Mne sa nahodou vo vacku zaplo CDS ked som bol v Holandsku a za par minut mi to strhlo asi 500sk .