Ty mas tolko rokov, ze kludne mu to môzes povedat na rovinu a ked ti povie nie, tak sa nic nestane, este tolko ich bude, ved mas len 13 , co sa bojis, na rovinu dievca
alebo mu povedz pocuj mlady si strasny sexos tak co neskusime to spolu? sem tam si mozeme aj vrznut.ale nie. jednoducho povies ze sa ti paci a ze ci by ste to nedali dokopy.
hahaha ja v trinastich uz som jebavala a nie to pytat sa prijebanu wetu chces so mnou chodit fakt jak male dievcatko 5 rocne ktore newie ani na co je chalan....hmmm no sak v poho
nikka -možno preto tvoje okolie vraví o tebe že si ku*va nemyslíš?
a rad by som bol poučený načo je chalan ..určite to bude velmi mudre a poučné..
k problemu..pokial nemaš tata mafioza čo mu priloži gun k spánkom a oznámi že ste sa zasnubili tak ti nezostáva ništ iné ako dojst za nim a povedat mu to a to je vše..
Nika212: A potom,ze si chalani myslia,ze dievcata su vypatlane truby,kiezby si to nemysleli,ale ked taketo nieco napises,tak to potom aj tak vyzera...Mysli dievca,ak mas cim!
Kukulka22:Skus mu to trosku ponaznacovat najskor...hadam sa dovtipi a ak nie,tak stare dobre pouzitie hlasiviek urcite pomoze,aj ked to bude tazkeeeee...aspon to skus
Nikka212: tak to sa nemas cim chvalit, si exemplarny priklad kurvy najhrubsieho zrna. A keby si nevedela co je to exemplarny tak zalud na penise ti to nepovie, mozno jeho majitel ale pochybujem ze niekto tak vzdelany by sa zahadzoval s takou kurvou. A neospravedlnujem sa za vulgarizmy, v tomto pripade si myslim ze boli namieste.
Pýtať sa ho či chce s Tebou chodiť? Chceš Ty s ním chodiť? Ak áno tak načo sa pýtať, či chce s Tebou chodiť, rovno mu povedz, že sa Ti páči, alebo mu to nejako naznač a tak...A potom sa uvidí ako zareaguje, a možno Ti to nakoniec sám navrhne. Viac sa okolo neho motaj, flirtuj s ním, pozvi ho niekam von...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
"Nechces so mnou chodit?"
a rad by som bol poučený načo je chalan ..určite to bude velmi mudre a poučné..
k problemu..pokial nemaš tata mafioza čo mu priloži gun k spánkom a oznámi že ste sa zasnubili tak ti nezostáva ništ iné ako dojst za nim a povedat mu to a to je vše..
Kukulka22:Skus mu to trosku ponaznacovat najskor...hadam sa dovtipi a ak nie,tak stare dobre pouzitie hlasiviek urcite pomoze,aj ked to bude tazkeeeee...aspon to skus
Drzim palce...