Ahojte, chcela by som sa vas spytat, ze ci nahodou neviete, ake problemy mozu nastat ked kazdy tyzden nosim notebook na intrak, ci sa mi v priebehu cesty autobusom nemoze nejak v tom obale poskodit.... a tiez, ze ci sa moze notebook polozit v takej polohe
no tak ak nejdeš na starej karose cez pole tak by sa nemal poškodiť , a to či sa môže položiť vtej polohe ... určite áno to mám odskušané , síce je teraz pokazený ale nie stoho
@Stvorkolkar... diky.. ale nemyslela som zapnuty, ale uplne vypnuty.. lebo napriklad na intraku mam skrinu do ktorej sa mi nezmesti, lek ked ho tak postavim.....aj ked je vypnuty sa moze poskodit?
@Freedomko ..nemozem ho nechat ani na jednom mieste, pretoze v nom mam takmer vsetky poznamky zo skoly... a to s tym vybuchnutim si dufam nemyslel vazne
pokial je vypnuty tak by sa mu pri preprave nic nemalo stat, pokial ho nehodis o zem , ale davaj si pozor na baterku, ak je velmi studena a ty si zapnes ntbk, tak velmi rychlo ti skape
tak ten zrovna nie ja som kúpil » www.najnakup.sk/Porovnaj_15-4-n... ten uplne hore .. , ale stál len 400 a teraz mi harddisk odišiel dufam že mi uznaju reklamáciu
@Freedomko no hej aj s tym prehrievanim mam dost problem.. lebo mam book co ma presne rok a niekedy sa uz prehrieva.. pritom ho ani na postel nedavam... a ak aj, tak ho podlozim knihou aby sa to chladilo...
@pseudos ale tak v anglicku ma stoji maticna 120euro ale zas za opravu tu dam 50 akoze servis lebo sa neda rozobrat skusalo to uz osem technikov a nie su to lamy maju vlastne firmy
notebook má byť položený na pevnej podložke inakšie sa nemôžte čudovať že sa zapečie a to čo píšeš tak to zase preháňaš ja nosím svoj v obyčajnom ruksaku občas ho nechám v spánku(keď sa presúvam medzi budovami) a nič sa mu nestalo už rok a pol jasne že si na neho nekľaknem ale žeby som riešil v akej polohe ho môžem nosiť tak to je moc
@Freedomko 120€ za pod/priemernu, urcite kvalitna doska stoji 200€+ (samozrejme nie kazdy take potrebuje )... btw pozrel som si ten tvoj notebook z tej stranky co si tu hodil, ale 850€ a to este ani nema OS? what a joke, ta cena je teda riadne neaktualizovana...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
moze ti vybuchnut
postel ho ale zabila odisla mi maticna doska oprava ma stoji 350euro ktore nemam takze setrim
ale niak mi to neprekaza
staci ked ho nebudes prehrievat a davat pozor aby sa ti nezalomilo konektory ako mne
mam ho uz treti rok
takze asi nie
a pravdepodobne bude oprava za niakych 200 ak sa to podari vybavit
a tak ked sa dá vybaviť tak sa to dá zniesť
@Stvorkolkar a aku sumu si cakal za novu maticnu dosku, 20€? ved maticna doska je zaklad pc
@Poppy1104 aky problem, tu mas priesenie
uvidim skusime zarobit a mozno bude
@Poppy1104 tak este ma napada taketo nieco
a ked ani to, poobhliadni sa v dome po tekutom dusiku, ci sa vam nahodou niekde len tak nepovaluje