Ako úplne skoncovať s akné ? Ako nie je to až také hrozné strašné , ale chcela by som krásnu a čistú pleť - bez jebákov či pórov
Aké potraviny/nápoje by som mala vyhodiť z jedálnička ... Proste nejaké dobré rady
Ďakujem
jesť zdravo, jesť zeleninu na kilá, obmedziť mäso na pár mesiacov, mliečne produkty
čistiť si pleť kvalitnou a drahou kozmetikou.. (lacná je tak zlá, že sa to opísať nedá ani bakalárkou.)
chodiť do sauny, sprchovať sa každý deň a myslieť zdravo
@1 drahá kozmetika máva tiež niekedy dobre na hovno zloženie
ja by som na tvojom mieste zmenila stravu, dodržiavala hygienu samozrejme, z jedálnička by som vyhodila mliečne výrobky, mäsové a v prvom rade veci ako čipsy a iné sladkosti, a čistila by som si tú pleť - už aký čistiaci prostriedok si vyberieš je na tebe.
@yoshtixiang Nie takýýý! Ale dobre že si povedal, teraz vidím ako ridiculous to znie Cif ani iné veci na čistenie dlážok a neviem čoho pochopiteľne nie Ale myslím, že toľko rozumu autorka fóra ešte má
ja som prestala jesť sladké a chodím pravidelne ku kozmetikče na čistenie pleti, neskutočne mi to pomohlo, samozrejme si treba tvár ráno aj večer umývať, no nemusí to byť zrovna drahá kozmetika, ja používam Oriflame, Garnier alebo Clean and Clear
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
čistiť si pleť kvalitnou a drahou kozmetikou.. (lacná je tak zlá, že sa to opísať nedá ani bakalárkou.)
chodiť do sauny, sprchovať sa každý deň a myslieť zdravo
ja by som na tvojom mieste zmenila stravu, dodržiavala hygienu samozrejme, z jedálnička by som vyhodila mliečne výrobky, mäsové a v prvom rade veci ako čipsy a iné sladkosti, a čistila by som si tú pleť - už aký čistiaci prostriedok si vyberieš je na tebe.
slniť sa,čisté ovocné šťavy atd..
xD