takže...minulú stredu som si nechala robiť v štúdiu pierc do pery. všetko prebehlo fajn a ja som si tam dala takú čiernu guličku. tá,čo mi to prepichovala povedala,že o také dva dni si môžem tú original kovovú (či akú) labretku vymeniť za plastovú. tak so
Mne robila pondelok kamoška pirs do jazyka, šecko v pohode a včera v robote chálujem rožok a sa mi gulička odšrobovala a celý pirs sa mi vytiahol...a nevedela som to dať s5 pohode za noc mi to zarástlo a tak mi to bude musieť zase prepichovať fuck
meniť nový piercing o 2 dni? dva dni? DVA DNI? never tej ženskej, okrem toho, že 2 dni sú príliš skoro, tak nič plastové sa proste nedáva do nových piercingov.
@petushiq18 taak ono je fajn si také informácie zistiť predtým, ako si dáš niečo spraviť, som si všimla, že veľa piercerov o tom, čo robia toho až toľko nevie...
Ja som sa odvazila vymenit si piercing v jazyku az o nejake 3 tyzdne... Proste to kym odpuchne a unormalni sa to, tak to dost dlho trva... Nuz, neviem bud daco kup alebo tam hocico vopchaj aby sa to nezrastlo..
A hlavne si si to nemala meniť sama, pokiaľ to je prvý pierc. Ja si sama labretky nikdy nemením a to by som chcela vedieť, čo za piercerka ti to robila, keď ti povedala takú somarinu, že o dva dni môžeš vymeniť tyčku... pre krista
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@burble , @darkizz to sa mi hovorí dosť skoro (Ach)
dost podobne so to mala aj ja,lenze ja som mala problem s tym ze som to tam nevedela najrpv trafit a potom nasrobovat gulicku