Jakože víte co nepochopím ??? .. To že proč sa učitelky furt starajú do žáku .... a najvíc milujem to ked učka začne nekomu piskovat za to jak sa maluje a obléka .... dneska sem kvúli temu byla pú hodziny v kabinete ....
tak ekd sa machlis jak kurva a aj tak obliekas co sa cudujes? Keby to bolo v norme nikto ta nejbe zato. Preco nezacnes od seba, ale hladas chybu hned na druhej strane?
toto je bežné aj na mojej škole..proste všade..ale rýpu nielen učitelia ale aj ľudia len tak okolo si rýpnu a tak..za tento týždeň na mňa asi 6starších občanov už rýplo..čo už
Háá a ja co som mala ked som si prefarbila vlasy na červeno?? ...neklamem...!!..ale šetkým sa to páčilo iba riaditelka s tým mala problém(má dceru tak starú jak já)..možno to bude aj v tom ...aale zasa poznám učku co nikdy nerýpe ..Knéblová ..
ja milujem tie sarkasticko-cynické doberačky s mojou učiteľkou. obidvaja sa neskutočne nemusíme, no neprejde deň aby sme do seba "nepodžubli"a vychutnávame si to obidvaja.
@Plysovymacko pravda pravda ... profaci su zatraceni Debilove ... ja si myslim ze je to nasa vec ako sa obliekame a co nosime atd... je to nasa vyzitka a nas styla co koho dotoho
väčšinou sú všetci učitelia zakomplexovaní keď si to tak vezmeš, tak robia učiteľov, lebo sú skrachovanci vo svojom obore Napr. také profky na účtaku - neuplatnili sa ako účtovníčky, tak to iba učia a to už je tak, každý kto má v rukách určitú "moc" si ju dokazuje a zneužíva ju... aj mnoho učiek si len zvyšuje sebavedomie a rieši týmto spôsobom svoj pocit menejcennosti
@3 Mm, tak to Ta lutujem. Ja nahodou poznam dost fajn ucitelov - teda, mimo predmetov, ktore ma ucia . Minule som sa asi hodinu a pol rozpravala s jednou profesorkou, o velmi zaujimavych temach. Proste, su to tiez IBA LUDIA, ked sa trochu odosobnia od tej "ucitelskej diagnozy".
nehádžte všetkych učiteľov do jedného vreca. Existujú aj fajn ľudia, je ich málo, ale sú. A je pravdou, že je medzi nimi aj dosť tých, čo to jednoducho nezvládajú nervami. Ale tí, čo majú svoju prácu a ľudí radi sú fajn.
Ajj ja som mala taky problek ! Malovala som sa ale len oci ceruzkou a powedala ajj nasim na rodicovskom ze sa malujem a tak no ale ajj tak som sa malovala...sak nech si zvyka ! ! !
ja som raz na dvojhodinovke nášho "miloveného predmetu" komunikácia už nevydržal a celú druhú hodinu osm sa vadil, ale ja som jej len chcel povedať, že ma to nebaví a ona začala do mňa dávať a pretiahlo sa to na celú hodinu a na konci mi povie, ďakujem za zničenie dnešnej hodiny, ja som len zastal a čumel na ňu, že ako môže byť taká...........ešteže odišla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Mali by byť na to nejaké normy (akože všade, nie len v školách), aby sa niektoré neobliekali ako šľapky.
@17 Kneblová?... že aj ja sa pridám
Sú raz také, hoci sa nájdu aj milé výnimky. Ja ich síce veľa nepoznám (konkrétne len dve) ale aj to postačí