Ktorý procesor je vyššej kvality? AMD Sempron 2800+ alebo Intel Pentium triedy PC? Potrebujem to vedieť kvôli tomu či mi mp3 spĺňa minimálne podmienky aby mohla fungovať pri prepojení s mojim PC. Či mi nejde preto, že Intel Pentium je vyššej kvality ako A
bezohladu na to, ze je to napisane ako keby som ja pisal o nahradnych dieloch na ponorku (este ze nepisem, lebo by to dopadlo desne, asi ako toto), s pomocou fuzzy logiky som samozrejme z toho dostal to, ze mas windows, ktory ti odmieta spolupracovat s hw prehravacom hudby. Odporucam navstivit servis s tym, ze nechces windows, s tym, ze tam nefunguju zakladne veci ako pripojenie prehravaca. Procesor s tym nema nic spolocne, ak to je normalny prehravac a nie nieco na styl ihlodu, tak to snad zvladne aj 486ka (ak na nej mas usb port xD)...
Ale ako vravim, to bude widlami, kamos ma taky prehravac "made for windows" a vo widlicke samozrejme nejde.
@reddwarf55555 ale nerobili test z ktore skor ten chladic samostatne upadne amd dava normalne srobiky a intel nejake divne klipske a vselico dovne co ani boh neda dole. A potom to odpoadne a procesor moze do kremikoveho neba
Divná otázka. Nemyslím, že by to malo nejak špeciálne záležať od CPU. I keď Intel je dosť biedny. Tam by som ani nečudoval. Neviem, čo ešte robia na trhu. Len nabaľuje na takte a podpora nulová.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale ako vravim, to bude widlami, kamos ma taky prehravac "made for windows" a vo widlicke samozrejme nejde.
» digitalne.stahuj.centrum.cz/intel-pripravuj...
kam sa hrabe AMD...