myslite že hudobný producnet by sa mal venovať len jednemu konkretnemu štylu, alebo uznavate aj viacere...po pripade nejake obmedzenia ako napriklad pre každy štyl iny pseudonym alebo publikovať len jeden a ostatne nechať v pc
@elejbi Tak ja teda neviem ako u producentov, ale u skladateľov mi multištýlovosť nevadí. Skôr je to plus, ak teda skladby každého toho štýlu zodpovedajú určitej kvalite, ako je to napríklad u Yoko Kanno.
@leilla producent robi hodobný podklad piesne a myslim že su často nedocení, častokrat poznate pesničku pod menom napr.: lady gaga, pričom hudbu vytvoril jeden človek, text dalši, mastroval to dalši....a podpiše sa pod to spevačka......tak prosim nehovorte tu o priživovani
@caleban ale tiež prevladaju mienky ako su napriklad že hip hoper nemože robiť house, rnb nemože robiť dubstep, cele mi to pride take divne, tie obmedzenia, myslim že hudbu je treba milovať ako celok a nie ako štyl
@elejbi Ak sa klavírne improvizácie dajú považovať za formu skladania, tak áno. Avšak nezapisujem to, takže väčšinou úplne zabudnem, čo som hral, alebo je to vždy trochu iné.
V súčasnej dobe však už i to opadá, lebo domov je ďaleko a klavír ťažký.
@caleban ja sa tomu venujem už takmer dva roky....o par mesiacov tomu tak bude....a mam nulove vzdelanie...a občas sa preto citim tak trapne...že ked sa dostnem medzi hudobnikov, každy vravi o gitachach klavirch....ja robim sice so všetkymi nastrojmi, ale len na vyrtualnej baze...použivam na to klavesy napajane na pc....midi kontoler
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Kde to žijem...
A tie obmedzenia, ktoré spomínaš, mi teda nič nehovoria - som rád, že som sa s takými názormi zatiaľ nestretol.
Ale asi aj celkovo sa dá povedať, že nie.
V súčasnej dobe však už i to opadá, lebo domov je ďaleko a klavír ťažký.
Hudobné vzdelanie je len pomôcka.
Môžeš mať veľký talent a byť hudobný analfabet. Ak nemáš obrovský talent (ale len talent), hudobné vzdelanie a tvrdá snaha to vynahradia.
Ale to je len názor.