Ahojte, chcela by som prekonvertovať jeden film v avi formáte do formátu dvd tak aby som ho mohla dať na dvd cd ... ale neviem kde stiahnem zadarmo nejaku full verziu tohto programu ... neviete poradiť prosím ?? ... nejaký konkrétny link by som poprosila
ja len doplnim to ze je skoda robit dvd z avi, bitrate sa zvysi, kvalita ostava, original dvd by malo lepsiu kvalitu
ako sa to robi s jednym softom neviem najskor ten convertxtodvd, ja ked som prerabal avi na dvd (za docasnym ucelom) som potreboval aj titulky a vtedy programy nevedeli pridavat titulky do dvd, trebalo spravit zvlast zvuk zvlast obraz zvlast titulky a potom len zmuxovat dokopy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@kevin mozno vie
vyskúšam aj cez nero
ako sa to robi s jednym softom neviem najskor ten convertxtodvd, ja ked som prerabal avi na dvd (za docasnym ucelom) som potreboval aj titulky a vtedy programy nevedeli pridavat titulky do dvd, trebalo spravit zvlast zvuk zvlast obraz zvlast titulky a potom len zmuxovat dokopy
» thepiratebay.org/torrent/5209454...