-.- na zajtra mne a jednej spolužiačke dala učitelka za úlohu vymyslieť nejaký program,aktivitu alebo niečo na angličtinu že ona chce posledný deň len sedieť a už nič nerobiť no ja nie som velmo kreatívny takže netuším čo by som mal urobiť také v
rozdeliť sa do dvoch skupín, jednému z každej skupiny učiteľka povie nejaké anglické slovo a ten ho kreslí na tabuľu aby tá druhá skupina nevidela a ten vybraný z tej druhej skupiny robí to isté, kreslí to isté slovo, a tí ostatní z každej skupiny musia uhádnuť a po anglicky povedať aké slovo kreslí...vystriedajú sa každí z tej skupiny na kreslenie, ktorá skupiny viac krát uhádne, vyhrá ..to sme robili my
@smartboy Aj u nás je situácia podobná, teda známy už takmer pouzatvárané, akurát u nás si učitelia dajú námahu nám niečo vymyslieť... A vždy to aj tak skončí pri nejakom filme, na angline po anglicky s titulkami... Ale my máme v každej triede projektor, takže u nás to nie je problém...
@marek594 ale áno áno máme a ešte koľko ale musíme urobiť program, niečo interaktívne nejaké hry nie film kukať a ja neviem presne čo mám robiť aby to nebolo nudné/trápne/otrepané a tak
natrháte papieriky, rozdelíte sa na skupiny, každá skupina napíše slovo na každý papierik, nejaké činnosti, alebo osobnosti a potom sa striedajú ľudia zo skupín, vylosujú si nejaký papierik a jeho skupina musí uhádnuť čo napodobňuje, kreslí, alebo opisuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@marek594 musíme byť v triede...nejako musíme spolužiakov zabaviť :/ a už neviem som robil aj na Vianoce na besiedku program a už mi došli nápady