Nevedeli by ste mi poradiť nejaký program,kde sa dajú robiť obrazky na štýl coverov na maxtapy,pesničky a tak?..také tie abstraktné veci.na kompe mám zatiaľ len photoshop a photofilter...Ďakujem za rady
@writerka ak máš photoshop, tak máš svoju odpoveď, a viac nepotrebuješ. nejde o žiadny konkrétny program ktorému by si povedala "vyrob mi abstraktný obrázok" a on by spravil, tie obrázky sú asi vo veľkej väčšine prípadov vyrábané ručne.
počítače nie sú na to aby za teba robili automaticky veci ktoré robiť nevieš, ale na to aby ti uľahčili robenie vecí ktoré robiť vieš, málokedy je kľúčom "ten správny program čo to spraví", vo väčšine prípadov je kľúčom "to správne know-how ako to spraviť"
@2 presne pohotoshop je najlepší (ale aj asi najzložitejší) program a dá sa tam robiť prakticky všetko od základných úprav cez kreslenie- grafiku až po vytváranie objektov a podobne...
skús si nájsť nejaké tutoše na nete alebo si kúp knihu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
počítače nie sú na to aby za teba robili automaticky veci ktoré robiť nevieš, ale na to aby ti uľahčili robenie vecí ktoré robiť vieš, málokedy je kľúčom "ten správny program čo to spraví", vo väčšine prípadov je kľúčom "to správne know-how ako to spraviť"
skús si nájsť nejaké tutoše na nete alebo si kúp knihu...