má to tu niekto? Je to súrne...Budem veľmi vďačná, ak sa ozvete, pretože potrebujem z dvoch songov odstrániť slová na zajtrajšiee pozývanie na stužkovú. Diky
Taký program neexistuje jedine taky co ti hlas odstrani ale robi to cez efekt FLANGER cize je to okkt zvuk najlepsie je zohnat kapelu a tu bud nahrat alebo jej zive vystupenie
Fakt programy niesu na to,ja som to vedel A flanger je uplne na kkt,to len meni zvuk ale pocut tam spev Jj skus hotove instrumenatalky,alebo zivu kapelu.
Aááááále hovnooooo...existujeee..už som ho aj mal..a v poho to odstranilo spev..a ostala iba hudba..to viite..treba sa kamošiť s kamarátom googlom..je ich viac..sa mi zdá, že jeden typ sa volal nejak..karaoke editor..abo tak nejak..alee už nepamatám do akej mieri bol v pohoo..néktoré su menej na hovno, druhé vác..treba si len sadnúť k netu a hladať..=DD
@Biker ja poznam par takych programov, napriklad Audacity, je to zdarma a hlas odstranuje celkom slusne, lenze kedze ja to odstranujem z metalovych pesniciek tak je to lahsie bo tam spevaci nizsie spievaju ale myslim ze by to dobre slo aj na popovych pesnickach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja som si to zmyslela včera, ale nemohla som ísť na net
miroo:
elán-kočka, žbirka-mám rád