bohužiaľ, je ich hrozne málo, hrozne ťažko sa hľadajú, sú hrozne drahé, a hrozne zložito sa s nimi pracuje. práve preto google na vyhľadávanie presne toho čo máš v názve tejto diskusie vráti len 266 tisíc výsledkov...
ja som si nasťahoval do mobilu na svoje Xperii U asi 12 programov z androidu, všelijaké typy kamier, efekty, čisto iba na úpravu fotiek a vážne kvalitka ....treba sa pohrať trošku a pohľadať niečo, pretože tie dobré sú na PC platené...ale skús nejaké stránky na úpravu fotiek...ja som to riešil bezplatne na mobil radšej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Online: iPiccy, pixlr, photofunia, tiež bol dobrý picmonkey ale teraz ho spoplatnili :/, photoshop express
Offline: photoshop, photofiltre, gimp...
5 sekúnd na googli
bohužiaľ, je ich hrozne málo, hrozne ťažko sa hľadajú, sú hrozne drahé, a hrozne zložito sa s nimi pracuje. práve preto google na vyhľadávanie presne toho čo máš v názve tejto diskusie vráti len 266 tisíc výsledkov...
Photofilter/Photofiltre (neviem, ako sa píše)
a online - picmonkey.com, Picnik