Kúpil som na Silvester kameru a pri študovaní brožúrok,
nastavení kamery a čekovaním po internete som zistil,
že som kúpil fake kameru. Takže pri 1080P rozlíšení sa mi vidí slabá kvalita.
Proste, chcem zmeniť kvalitu obrazu na lepšiu a hľadám program.
Snáď sa niečo nájde.
No zväčšiť kvalitu videa.... to by si musel byť kúzelník môžeš akurát tak zmenšiť rozlíšenie a teda sa opticky video bude zdať kvalitnejšie. Ale nebude, len bude proste menšie.
@dreams155 tak to chápeme inak slovo kvalita, pre mňa kvalita znamená kvalita, ktorú ty vytvoríš
ale mal si teda na mysli kvalita záberov kamery, to už proste nezmeníš,
kamera má v sebe svoju optiku, ktorú nezosilníš, renderovať takéto video môžeš v 1080p, či v UHD, ale ostrosť a farebnosť a všetko okolo toho bude rovnaké
mal si sa radšej presvedčiť, či reálne tých FHD spĺňa
@5@6
Tak ja sa do tejto kamery ani nevyznám. Mal som Gopro a toto čo som kúpil je ževraj fake sj4000.
@Yoshtixiang
Mám možnosť VGA - 720P - 1080P.
Ale, dám 1080P a kvalitá je slabá. Ja potrebujem tak, že natočím video, a to by som dal do nejakého programu, ktorý by mi ho upravil na najvyššiu celú kvalitu celého videa. Myslím tak, ako pri fotkách, že s najhoršej kvality vieš fotku upraviť na najlepšiu kvalitu. Viem to len tak vysvetliť.
V Gopro je to iné a v tejto kamere znova iné. Túto, keď prepnem do 1080P tak natáča nejako sivo a slabej kvality záberov natáčania, alebo ako to mám vysvetliť.
Ti hodím link na fake kameru, ktorú vlogol jeden típek na YT.
@Lacius
Mal som Gopro 3,4 následne som ich predal, lebo boli nevyužívané. Teraz potrebujem na Silvester kameru, kvoli tomu som ju aj kúpil. Bola výrazne lacná. Stála ma 45€ aj s dobierkou. Ako nejde mi až tak o €, ale som nasratý, že natáča dosť slabo pre moje očakávania.
@Lacius
Kamera natáča, ale biedne. Ale ja som potreboval kameru na určitý deň, kvoli tomu som ju len kúpil. Potrebujem mať video z toho dňa resp. by som ju využil aj iný deň. Ti ju predám ak chceš po Silvestri.
Hovorím to nerád, ale áno. Ale ja som bol v tom, že to je originál kamera SJ4000. Sú k nej komplet balenia, brožurky a kopec príslušenstva. Sanoval som zájsť k dotyčnému, tak som volil dobierku. Bola zabalená, ako nová.
Dotyčného som kontaktoval, ale nevracia €. Vraj, že čo chcem za 45€.
Mne až tak nejde o €, ale o to, že akí sú ľudia, že Slovák Slováka o*ebe. To je to, nad čím sa zamýšľam.
ale s fotkou je to iné ako s videom, jednu fotku aby bola krásna a úžasne vykreslená môžeš upravovať 20 min, teraz si vyrátaj, že počet snímkov za sekundu môže byt 25,30,50,60 nebodaj este prekladané snímky. takze 20 minút krát 30 fps. máš 600 minút uprav pre jednu sekundu 60x 600 pre jednu minútu
viem ze existuju programy ktorými upravujú stare filmy na HD ale robí sa to digitálne a čo som čítal tie štúdia to robia aj rok
takto... video je postupne premietanie bitmapovych obrazkov a bitmapovy obrazok je tvoreny sietou pixelov, z ktorych kazdy nesie nejaku informaciu. nieje program, ktory si dokaze informacie "vymysliet", ergo zo zleho videa nespravis dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nastavení kamery a čekovaním po internete som zistil,
že som kúpil fake kameru. Takže pri 1080P rozlíšení sa mi vidí slabá kvalita.
Proste, chcem zmeniť kvalitu obrazu na lepšiu a hľadám program.
Snáď sa niečo nájde.
Vďaka.
Ja sa dotoho nevyznám, proste len potrebujem, aby video bolo čo najlepšej kvalite.
ale mal si teda na mysli kvalita záberov kamery, to už proste nezmeníš,
kamera má v sebe svoju optiku, ktorú nezosilníš, renderovať takéto video môžeš v 1080p, či v UHD, ale ostrosť a farebnosť a všetko okolo toho bude rovnaké
mal si sa radšej presvedčiť, či reálne tých FHD spĺňa
Tak ja sa do tejto kamery ani nevyznám. Mal som Gopro a toto čo som kúpil je ževraj fake sj4000.
@Yoshtixiang
Mám možnosť VGA - 720P - 1080P.
Ale, dám 1080P a kvalitá je slabá. Ja potrebujem tak, že natočím video, a to by som dal do nejakého programu, ktorý by mi ho upravil na najvyššiu celú kvalitu celého videa. Myslím tak, ako pri fotkách, že s najhoršej kvality vieš fotku upraviť na najlepšiu kvalitu. Viem to len tak vysvetliť.
V Gopro je to iné a v tejto kamere znova iné. Túto, keď prepnem do 1080P tak natáča nejako sivo a slabej kvality záberov natáčania, alebo ako to mám vysvetliť.
Ti hodím link na fake kameru, ktorú vlogol jeden típek na YT.
Mal som Gopro 3,4 následne som ich predal, lebo boli nevyužívané. Teraz potrebujem na Silvester kameru, kvoli tomu som ju aj kúpil. Bola výrazne lacná. Stála ma 45€ aj s dobierkou. Ako nejde mi až tak o €, ale som nasratý, že natáča dosť slabo pre moje očakávania.
Každopádne, k fóru sa neviem vyjadriť ... :/
Kamera natáča, ale biedne. Ale ja som potreboval kameru na určitý deň, kvoli tomu som ju len kúpil. Potrebujem mať video z toho dňa resp. by som ju využil aj iný deň. Ti ju predám ak chceš po Silvestri.
Hovorím to nerád, ale áno. Ale ja som bol v tom, že to je originál kamera SJ4000. Sú k nej komplet balenia, brožurky a kopec príslušenstva. Sanoval som zájsť k dotyčnému, tak som volil dobierku. Bola zabalená, ako nová.
Nenatáča!
Dotyčného som kontaktoval, ale nevracia €. Vraj, že čo chcem za 45€.
Mne až tak nejde o €, ale o to, že akí sú ľudia, že Slovák Slováka o*ebe. To je to, nad čím sa zamýšľam.
viem ze existuju programy ktorými upravujú stare filmy na HD ale robí sa to digitálne a čo som čítal tie štúdia to robia aj rok
Mám tu Light Freq - 50HZ - 60HZ Nemám šajnu, čo to delá.
Potom EV - atď +1.0/+1/3/+0.0 /-1.0 atď
Pri Gopro som také veci neriešil, kvalita bolá skvelá aj bez týchto upravovaní. Trochu mi to obrejmi, čo to delá atď.