Napíšte mi nejaký program v Prahe- výstavy,koncerty, prehliadky, múzea... Dačo zaujímavé na tuto nedelu a pondelok pretože na nete nenachádzam nič zaujímavé tak ak máte vy nejaké tipy a viete o niečom tak napíšte prosim
och to si mi teraz zlomila srdce, ze nic zaujimave nenachadzas v Prahe no ale ked muzeum, tak Grevin nieco na sposob Madame Tussaunds, Ceske narodne muzeum, ktore je v centre mesta...
no a potom by som ti poradila Petrin, kde je naaaadherny vyhlad na Prahu a taktiez kyvadlo, kde je tiez krasny vyhlad(odporucam ale ist vecer na Kyvadlo) a vlastne neverim, ze nic zaujimave na dva dni si v Prahe nenajdes
@sypomka nenašla som nič na internete... V Prahe som bola už milión krat ale chcela som skôr nejaké výstavy, koncerty a múzeá pre môjho otca ktorého zaujíma história
Vojenske muzeum pri tom pamatniku Jana Zizku sme tam omylom zabludili a bolo to celkom zaujimave a hlavne zadarmo neviem ci to este stale je zadarmo ale pred mesiacom to tak este bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
no a potom by som ti poradila Petrin, kde je naaaadherny vyhlad na Prahu a taktiez kyvadlo, kde je tiez krasny vyhlad(odporucam ale ist vecer na Kyvadlo) a vlastne neverim, ze nic zaujimave na dva dni si v Prahe nenajdes