Včera ma totálne nasrala naša stará dobrá debilná Markíza. V programe si prečítam, že seriál mi začína 0:20. Kedže ho mám rád oplatí sa mi ostať hore, kukal som veľmi zaujímavý dokument o opičkách Prepnem o 0:20 ešte furt film, nevadí aspoň uvidím ako
ja len viem, že Markíza dáva furt dokola Susedov a teraz asi napíšem stršne rasistickú myšlienku, ale už som alergická na maďarský prízvuk a Marcinove fúzy...to kto potrebuje vidieť 50 krát po sebe ten istý seriál, tie isté miliónkrát odvisielané trápne časti?
poznam. na markize je to bezne. ale aj ine tv stanice to robia. aj mna to inak niekedy dohana do zufalstva. cakam na serial/film/relaciu a oni mi to posunu o neviem kolko. a este neznasam milion reklam pocas toho. vrrrr. napriklad aj ked bolo SHS alebo SMT... reklama kazdych 20 minut. prave preto ma to nebavilo
@merlin61 ano markiza prehadzuje program zo dna na den, prisposobuje program, dava tam Susedov a neviem co na poslednu chvilu (aby bojovala proti JOJke)
len divne je ze takto sa malokedy sprava lider na trhu a asi v ziadnej inej krajine sa najsledovanejsia televizia (markiza) neprisposobuje mensej televizii. Markiza je asi plna magorov
ja zase neznášam na JOJke,keď napíšu,že to začína...príklad...15:20 a začne to 15:05 to je horšie...radšej si počkám ako keď mám pozerať kriminálku,kde sa už dávno všetko stalo...
a na Nove tiež napíšu 20:00 a hneď je 20:15
@misho777 To bol dokument o opičích gangoch a prosto jedna opička sa zranila a bolo otazne či ju príjmu to tlupy...a museli chytit vodcu jednej tlupy lebo bol strašny zlodej (to bolo v nejakom meste, normalne na domoch opičky) a tu opičku dali v klietke na miesto posobenia toho gangu a oni ju začali hladkať a tak, tak ju pustili a ona sa rozutekala a to neviem čo sa snou stalo to bude v dalšej časti A toho vodcu chytili ale či ho budu súdiť to sa ma nepýtaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
len divne je ze takto sa malokedy sprava lider na trhu a asi v ziadnej inej krajine sa najsledovanejsia televizia (markiza) neprisposobuje mensej televizii. Markiza je asi plna magorov
a na Nove tiež napíšu 20:00 a hneď je 20:15