najde sa daka dobra dusa.ktora mi povie o dakom dobrom programe na upravu fotiek.....a kde ho zohnat. Picasa nie....toho uz mam.....dekuji vam hodne vily
Spravidla to tak býva, že čím lepší program, tým zložitejší a tým ťažší na pochopenie. Photoshop je podľa mňa jeden z naj...ale môj názor je taký, že ty s ním nebudeš vedieť robiť
Jedine photoshop ucim sa ho v skole a daju s nimm robit skvele retuse fotiek.Je sice pomerne zlozity ale mozes skusit nejaky tutorial na Pixel2life.com, tam ich je vela nielen na upravu fotiek.
kto mi posle program na fotky neviem ako sa vola?na prerabanie fotiek napriklad moju tvar chcem dat na pozadie napriklat na hladinu vody alebo na panelak,pohar.Dakujem poslite mi ho na skep.meno alipaska3 dakujm
sohý nievie niekto jak sa wola jeden taky program ..kurnik nwm jak wám to tu mám vyswetliť :/ keby sa dala poslať fotka... jedna moja kamoška ho ma ale nece mi powedať ako sa wolá... hm.. smolu mám no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Najradsej som robieval s Paint Shop Pro (uz od verzie 3 po dnesnu ) ale kedze mi skoncila licencia, sa ucim s Corel Photo Shop.
Photoshop je na mna moc zlozity a vsetko co potrebujem, viem spravit aj v PSP alebo CPS.
Btw Ice_Stovo, masochista Ked ma chytil linux, na gimpe som fical, ale je to strasne volaco
inak kym napišem tvoj nick umrem hladom
Pííííšte!!!!!!!!!!