nanestastie ano ... ale .. vcerajsim dnom sa moj zivot zasa zmenil o trocha ... a budem sa musiet naucit vyuzivat svoj cas ..a aj ked to bude boliet ..tak znova sa prestat stretavat s par ludmi ktorym za to nestojim a tym padom ani oni nestoja mne ...cize vlastne .. od buduceho tyzdna by sa to mala zlepsit a nemala by som prokrastinovat ..ale viem ze budem a mozno nie ...
Ale inak chronicky, akurát som sa to v poslednej dobe naučila transformovať do užitočnej činnosti, resp. zbaviť sa cyklu sebaobviňovania, teda uvedomiť si, že veci nedokážem ani nepotrebujem robiť načas, a preto si doprajem kvalitný oddych alebo iný program, alebo vyleštím špáry medzi obkladačkami v kúpeľmi a môžem mať dobrý pocit z toho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale inak chronicky, akurát som sa to v poslednej dobe naučila transformovať do užitočnej činnosti, resp. zbaviť sa cyklu sebaobviňovania, teda uvedomiť si, že veci nedokážem ani nepotrebujem robiť načas, a preto si doprajem kvalitný oddych alebo iný program, alebo vyleštím špáry medzi obkladačkami v kúpeľmi a môžem mať dobrý pocit z toho.