Prosím vás mohol by mi niekto pomoct napisat basnicku .....4-versovu ....a aby bola v sylabickom versovom systeme ...cize nech v jednom versi je 13 alebo 14 slabik ..... a po 7 alebo 8 slabike nech je prestawka ...a ma to byt w zdruzenom ryme aabb ....pom
Uf! Tak takéto týranie zo strany učiteľa už našťastie mám za sebou. 6 hodín som vymýšľala jednu trápnu báseň na seminár a nakoniec povedal, že je to zle. Ešteže vlastnú poviedku som nemusela čítať!!
@leiasolo no, po mojom a nie jej, skôr sa chcela uliať z hodiny
ale kým som na ňu (hrozne nervózna pochopiteľne) čakala, tak som bola svedkom toho, ako dve žiačky omylom zhodili lampu zo stropu (ten kryt) a snažili sa to zamaskovať a o bola teda riadna sranda
@mielikki Ale to si potom bola kľúčový svedok v lampa-kauze!! Mohla si ich vydierať! ...Ale nech si hlavu lámem, ako lámem....neviem prísť na to, ako to preboha chceli zamaskovať.
@leiasolo No, teoreticky, ale celé to bolo také vtipné, že to by bola škoda
Proste to padol taký ten dlhý úzky kryt z lampy a ako to spadlo, tak to presunuli pod dlhú lavičku na chodbe, na ktorú si sadli a tvárili sa nenápadne, pričom dúfali, že sa nikto nebude pozerať na strop
@mielikki To mi pripomína, ako sa nám v škole rúcal strop a školník cez tú mega-puklinu pribil cca 2-metrovú drevenú dosku Hurááá! Statika školy je na ďalších 20 rokov zachránená!
Napoly nerozumiem zadaniu (hlavne tej casti s "prestavkou"), za dalsie mam dotaz, preco si ju nenapises sama, alebo aspon nejaku cast, aby sme sa mali od coho odpichnut, za tretie si nedala ziadnu temu, za stvrte si nepovedala, co sa stane, ak Ti nikto nepomoze a zaposledne - co za to?
@flussica .....prestavka- ze jeden verš sa dá rozdeliť na dve časti .....prečo si ju nenapisem sama ..lebo som nevedela......a tema nieje ziadna ..hocijaka basen to mala byt .....a ak mi nik nepomoze tak aj tak mi nikto pomohol už ..a už tto mam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ODdnes ho zbožňujem DDDDD
hmm musi byt prave 13?
Jeseň naša najpestrofarebnejšia,
kričíš červenou i žltou si hlasná
chcela by som veľmi ochutnať Tvoj plod,
neostávaj doma, choď von, otvor plot.
ale nie je tam žiadna prestávka ako si chcela to je už veľa na mňa
ale kým som na ňu (hrozne nervózna pochopiteľne) čakala, tak som bola svedkom toho, ako dve žiačky omylom zhodili lampu zo stropu (ten kryt) a snažili sa to zamaskovať a o bola teda riadna sranda
Proste to padol taký ten dlhý úzky kryt z lampy a ako to spadlo, tak to presunuli pod dlhú lavičku na chodbe, na ktorú si sadli a tvárili sa nenápadne, pričom dúfali, že sa nikto nebude pozerať na strop