Prosím kto pozná dáky program na priradenie pesničky k albumovej fotke ?
Ide o to že by som chcel mať k pesničke aj obrázok z albumu s ktorého pesničke je, a nepoznám žiadni program tak keby ste vy vedeli tak prosím píšte a komentujte
Ja chcem založiť jedno fórum a vôbec mi to nejde, vždy ma to hodí do tejto témy Tak aspoň sem to dám, snáď nevadí (A) (len som to skopírovala...)
Myslíte, že na oboch videách je tá istá herečka? Zistila som, že sa volá Missi Pyle. (inak akosi mi sem táto otázka nešla vložiť, tak dúfam, že to tu teraz nebude 3x)
Skus(te) program na spravu ID3 tagov pre svoje MP3jky. Do hlavicky suboru ti ulozi aj album photo (ak ho mas na PC tak ho tam sam nahras) alebo su programceky, ktore analyzuju pesnicku a same ti porobia ID3 tagy. Tento plugin ma dokonca aj WINAMP.
@lukazman no veď v tom last.fm mi ukáže album..... ale ja chcem tak aby keď si pustím pesničku aby mi ukázalo ten obrázok (vlastne ako keby bol ten obrázok v tej pesničke)
@luc.ka no asi nič iné mi nezostáva len si stiahnuť iTunes (tam mi to automaticky nájde či ?)
fú no ja to tam dávam manuálne, ale to je len jeden klik navyše, s ostatnými informáciami... možno ak sťahuješ resp. kupuješ hudbu cez to, tak je to tam automaticky, ale to nvm.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Myslíte, že na oboch videách je tá istá herečka? Zistila som, že sa volá Missi Pyle. (inak akosi mi sem táto otázka nešla vložiť, tak dúfam, že to tu teraz nebude 3x)
Charlie a továreň na čokoládu - 0:40
It's OK to be gay - 3:25
@lukazman
@danio
Skus(te) program na spravu ID3 tagov pre svoje MP3jky. Do hlavicky suboru ti ulozi aj album photo (ak ho mas na PC tak ho tam sam nahras) alebo su programceky, ktore analyzuju pesnicku a same ti porobia ID3 tagy. Tento plugin ma dokonca aj WINAMP.
Do uja googela musis zadat: ID3 tag editor
@luc.ka na iTunes som rozmýšľal ale nechcem si zbytočne inštalovať zatiaľ veci keď môže byť aj iné riešenie
@lukazman last.fm mám, som tam aj zaregistrovaní, a to robí automaticky ? lebo sa mi nezdá... ako to robí ?
WINAMP je odpad... to radšej trtkať sa s tým mediaplejerom, ako ešte niekedy v živote mať v počítači winamp fuj neznášam ho.
a okrem toho nechcem nič, čo si samé bude robiť...
@danio
nechce sa ti inštalovať? a čo čakáš, že nejaký iný prehrávač sa len tak zjaví, keď spravíš "pffff a si tu"?
@luc.ka no asi nič iné mi nezostáva len si stiahnuť iTunes (tam mi to automaticky nájde či ?)
fú no ja to tam dávam manuálne, ale to je len jeden klik navyše, s ostatnými informáciami... možno ak sťahuješ resp. kupuješ hudbu cez to, tak je to tam automaticky, ale to nvm.
dať si pesničky do knižnice a upraviť info?
no keď si na to nájdeš otroka tak nemusíš ty....