neskusala som ale byt tebou zacnem s jablcnym octom v tebletach, aspon na nastartovanie metablizmu, k zlepseniu travenia a cvicit ano, aj pravidelna strava
trosku pohybu, zacni jest pravidelne aspon 5x za den mensie porcie a schudnes aj bez tabletiek, pripadne trosku cvicit. tabletky su onicom, tam vzdy priberies vacsinou naspet vsetko co si zhodila ked ich prestanes jest.
prosím? ty máš 52 kg a chceš chudnúť? takýto ľudia ako ty mi ubližujú ... však ja meriam len 154 a vážim viac ako ty! tak sa zobuď a nechudni, určite to nepotrebuješ...
keby naozaj existovali tabletky na chudnutie, predpisovali by im chorobne obéznym ľudom po celom svete. Zmizli by srdcovo- cievne ochorenia a vsetci by boli stastný a zdravý. Lenže takéto nič určite neexistuje a este dlho nic existovať nebude. Jediné, čo dosiahneš je, že svoje telo budeš prepchavať chemikáliami, ktoré ti rozhádzu všetky procesy v tele... takéto lieky majú celé rady nepriaznivých účinokov ako vypadávania vlasov, depresie, zhoršenie zraku, pokožky a omnoho horšie veci ktoré popisujú neškodnými názvami. (odporucam knihu Nežiaduci účinok: Smrť (John Virapen) najdeš aj na stiahnutie v pdf.) a potom sa rozhodneš, ci sa budes prepchavat tabletkami, čo je to najhoršie a najneúčinnejsie riesenie. prosím, to nie!
Dakujem za komentare, ale ja som to nemyslela na seba ja chudnut nepotrebujem , len ci to je zasa nejaka hovadina som chcela vedieť. Nejake nazory na ty tabletky... len či s tym niekto nema skusenosti nic viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
mlade dievca, ktore chce chudniut pomocou tabletiek...cele zle