Ako berie chlap ženu s ktorou chodí jedine po párty , pije a pretahuje ju no predstiera sympatie voči nej v porovnaní so ženou s ktorou trávi rovnake množstvo času no nikdy nechce v jej prítomnosti pit, ani chodiť po párty, jedine tráviť čas vo dvojici..h
Aké to je jednoduché byť takým hajzlíkom, pričom využíva také spôsoby, aby si tú ženu omotal okolo prstu a spravila čo on chce... preto je cennejšie to druhé, lebo to stojí námahu... :letim:
nemieša sex a lásku. tú prvú chce len na sex a má ju len pre zábavu, s tou druhou chce vzťah. keď sa dajú s tou druhou dokopy a spoja lásku a sex v jeden vzťah, tú prvú odkopne.
@georg21 len nerozumiem načo potrebuje obidve, niekedy dokonca odmieta so mnou spávať, jednoducho prídem k nemu , správa sa ku mne ako ku princeznej, zaspava so mnou v náručí, bozkava ma a potom zaspi,každý chlap by využil takú príležitosť
@fnuck2122 a to si furt s nim aj ked vies ze ma druhu? yeblo by ma keby viemze frajerka ma druheho, a ne ze by som este riesil ze preco so mnou nechce spavat ked jebava s duhym
@sheily má možnosť spojiť ...ale priznal sa mi ze jemu nikdy nič nestačí,stále chce viac a nič mu nie je dobre, vraj je hrozný človek a že si nezaslúži niečo ako ja, že má nechce využívať na jedno , preto keď je so mnou zväčša len lezime v posteli a tými sa ku mne..ale mne to príde chore
@feklus totižto ja som v zahraničí a on je srb a sme tu len na pár mesiacov , preto to beriem ako nič seriózne ale viem ze mu nie som ľahostajná...preto som zmätená
aha tak pokiaľ už máte vzťah, je to dosť divné..no ale v tomto prípade by som sa ja k nemu netúlila ani si s ním do postele neľahlo.. to čom som písala platí iba pokiaľ to chlap robí tak, že jedna o druhej nevie, teda v tom prípade mi to dávalo zmysel trocha, ale takto je to čudné..
@fnuck2122 napisala si, ze tu prvu "pretahuje" a ty mu ponukas vztah a ON odmieta s tebou spavat? to, ze pretahuje tu prvu ti nevadi? ja si to len ujasnujem, ci chapem spravne...
podla mna to bude zacinajuci mormonsky polygamista pozor, aby si o par rokov nehovorila tento pribeh v nejakom dokumente.. » www.csfd.cz/film/352887-vit...
@miro016 som na 3 v zahraničí a je možnosť že tu obaja ostávame žiť ale momentálne sme na úrovni niečo viac ako kamaráti ale nie vzťah pretože to je hlúposť na takú krátku dobu pokiaľ neostaneme žiť v jednej krajine
@sheily vzťah to nie je, sme v zahraničí a dohodli sme sa že nič seriózne riešiť nemôžeme pretože je to len na určitú dobu a povedal mi ze on má nechce zdaňovať ale nemôže ma nechať tak lebo tu nič lepšie nestretol ale pritom mi nedal žiadny sľub vernosti ...no nerozumiem tomu ..prečo niekto potrebuje riešiť ďalšie ženské na sex keď sa s niekým cíti fajn
Chce mať zálohu, keď ho jedna opustí, omrzí tak má druhú... je to svinstvo, vidieť ženy len ako sex. objekty, ktoré môžme meniť ako nám to vyhovuje. Ale to súvisí s jeho spôsobom života, životným princípom. Ten máte možno podobný, akurát na teba to až tak nedolieha zatiaľ. Jednoducho si myslím, že vzťahy treba budovať na priateľstve, dôvere... fyzické zblíženie je tým vrcholom toho, čo ešte môžem dať. A tiež to má svoj prirodzený význam... :letim:
ach jaj dievčatká ako sa dá nevedieť do čoho idem ja mám pocit že velmi vela ľudí len tak naslepo skuša tie vzťahy ved najprv toho človeka treba trošku spoznať , preklepnuť nemyslím spoznať jeho vykonnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Skús mu dať viac ako len vagínu.
podla mna to bude zacinajuci mormonsky polygamista pozor, aby si o par rokov nehovorila tento pribeh v nejakom dokumente.. » www.csfd.cz/film/352887-vit...