Viem že sa to sem nehodí, ale bola by som vďačná každému jednému čo sa prihlási na odoberanie môjho blogu. Nemusíte byť registrovaní na bloggeri, stačí keď máte gmail. Je to odkazované skôr dievčatám, ale nesťažovala by som sa keby sa zapojili aj chlapci
Nechápem dôvod... Prečo chceš čitateľov, ktorí ťa nebudú "mať na očiach", čiže by ťa nemali čítať... Prečo chceš čitateľov, ktorí ťa majú v paži a nebudú ťa čítať?
kurva načo žobrú ľudia o "odoberanie" a je mi jedno že ich blog nebude absolútne nikto čítať, ale hlavne , že si budú môcť mastiť ego nad tým, že ich odoberá XY ľudí???? načo??
Ježiš dobre jebte všetci na to .. vidím že na tejto stránke sú strašne milý a ochotný no a STRAŠNE premudrelí ľudia to ani na facebooku nie je taká zver čo každého odfajčí ako tu .. mudrlanti
@paula000011 tak sa odjeb na facebook a neobsmŕdaj tu s píčovinami keď niekoho tvoj bog zaujme bude ho odoberať, ale sklamem ťa, keďže väčšinou ľudia žiadajú blogy od osôb, ktoré sú niečím zaujímavé a nie od priblblých puberťáčiek, čo si zmyslia, že si chcú honiť ego na tom, že budú mať veľa odoberateľov..
keď niekto robí tento typ blogov, robí ich pre ostatných, ktorým chce poradiť/pomôcť. nie pre počet odoberateľov. tak dospej.
ak by si tu napísala - prosím, prečítajte si môj blog prosím - dáš link, a kto chce ten si to prečíta - ale ty tu žiadaš aby sme ťa odoberali - to sa fakt potrebuješ chváliť koľko máš odberateľov? o čom to je? blog má byť nejaká úvaha, polemika atď. jednotlivca a jeho názor na nejakú vec resp. jeho tvorba a podľa toho koľko ľudí si to prečíta a ako sa im to bude páčiť sa rozhodnú či od teba budú odoberať nové veci, alebo im stačilo...
@klaudiqaaa ja som tam stále sem sa prihlásim raz za rok .. no ako vidím ty si tu zajebaná celý deň a iba vypisuješ tie tvoje "dospelácke" rečičky .. ak si myslíš že mi ten tvoj monológ niečo do života dá tak sa mýliš aj ty si raz bola v puberte a ako vidno ešte si sa z nej celkom nedostala takže by som v tomto smere bola potichšie hej ibaže ja si svoj blog nikde nezviditelnujem .. toto je asi prvý krát preto tam skoro asi nikoho ani poriadne ešte nemám hej radšej budem tam mať vyfotenú svoju cool penaženku ako tam mať "aké to bolo po prvý krát"
@tomas ona nechce čitateľov, akože ľudí čo ju budú čítať, to je jej jedno, ona chce "čitateľov", akože vysoké číslo odberateľov v štatistike bloggera, ktoré ju bude umiestňovať vyššie v zozname populárnych blogov, vo výsledkoch vyhľadávania, atď atď... proste ekvivalent zbierania lajkov pre nejakú stránku/whatever.
@paula000011 actually, mám veľmo rád ako birdzová populácia reaguje na takéto požiadavky. vieš, ono celý ten princíp, či už lajkovania, alebo odoberania, alebo čokoľvek podobného, je nástroj ktorý má slúžiť zaprvé ľuďom ktorých daná lajkovaná/odoberaná vec naozaj zaujíma, zadruhé ľuďom ktorých by naozaj mohla zaujímať, a zatretie všeobecne ako hodnotenie kvality samotného materiálu, čiže takéto umelé zbieranie lajkov/odoberateľov/whatever úplne poráža pointu, pokiaľ sa podarí tak zaberá vrchné miesta bordelom ktorý nikoho nezaujíma, ale je tam, lebo množstvo ľudí niekomu "spravilo láskavosť" a znemožňuje tak aby sa na dané top pozície dostal obsah ktorý je skutočne kvalitný a reálne ho reálni ľudia z reálnych dôvodov ohodnotili ako zaujímavý. chápeš? potom to proste dopadá tak, že aj ty sama chodíš po nete, facebooku, bloggeri, a divíš sa a nadávaš aké kokotiny sú to na top pozíciách a ako ťažko sa hľadajú články/stránky/veci skutočne zaujímavé. takže nerob to. ak chceš byť dobre hodnotená, tak produkuj kvalitný obsah a propaguj ho korektnými metódami na relevantných miestach.
@midnight Konečne normálny komentár resp. rada. Hej chápem, máš pravdu. Možno som zle napísala popis .. myslela som to aj tak že tí čo ma dajú odoberať, budem rada keď moje články budú aj čítať. Ibaže chyba bola tá že som tam jasne napísala aby ma dali len odoberať a nič od ních nechcem, preto to aj zle vyznelo. Viem že mi umelý odoberatelia nič do života nedajú, a určite mi ani nezdvihnú ego, proste som chcela mať dobrý pocit že mám pre koho písať a tie články nie su zbytočné, i keď viem že tí ľudia si to aj tak nečítaju. No hádam som to dáko zreteľne napísala a pochopil si ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
..... 15 rokov, aha...
keď budeš písať dobré články tak si ťa tí odberatelia nájdu aj sami.
keď niekto robí tento typ blogov, robí ich pre ostatných, ktorým chce poradiť/pomôcť. nie pre počet odoberateľov. tak dospej.
@paula000011 actually, mám veľmo rád ako birdzová populácia reaguje na takéto požiadavky. vieš, ono celý ten princíp, či už lajkovania, alebo odoberania, alebo čokoľvek podobného, je nástroj ktorý má slúžiť zaprvé ľuďom ktorých daná lajkovaná/odoberaná vec naozaj zaujíma, zadruhé ľuďom ktorých by naozaj mohla zaujímať, a zatretie všeobecne ako hodnotenie kvality samotného materiálu, čiže takéto umelé zbieranie lajkov/odoberateľov/whatever úplne poráža pointu, pokiaľ sa podarí tak zaberá vrchné miesta bordelom ktorý nikoho nezaujíma, ale je tam, lebo množstvo ľudí niekomu "spravilo láskavosť" a znemožňuje tak aby sa na dané top pozície dostal obsah ktorý je skutočne kvalitný a reálne ho reálni ľudia z reálnych dôvodov ohodnotili ako zaujímavý. chápeš? potom to proste dopadá tak, že aj ty sama chodíš po nete, facebooku, bloggeri, a divíš sa a nadávaš aké kokotiny sú to na top pozíciách a ako ťažko sa hľadajú články/stránky/veci skutočne zaujímavé. takže nerob to. ak chceš byť dobre hodnotená, tak produkuj kvalitný obsah a propaguj ho korektnými metódami na relevantných miestach.