Cautee mam 15 rokov a v piatok by som sa chcel prvýkrát opiť.Viem že je to nezdravé,ale kazdy si cez to musí prejsť..Chcem sa váš opýtať co mi to môže spôsobiť.A tie vlne reči si nechajye.Dakujem všetkým.
@najivna nepovedal, že sa ide nadrbať, ale opiť (čiže asi nechce piť veľa)... a navyše, ak to ešte nikdy nerobil, tak predpokladám, že skôr ako zomrie mu príde zle alebo pretiahne nejakého kamaráta
Kde si prišiel k takej inteligentnej informácii, že "každý si tým musí prejsť"? Ja som sa nikdy neopila, ani vo všeobecnosti nepijem a ku šťastnému životu mi to naozaj nechýba.
@mkamka Pre mňa osobne "opiť sa" je slušnejšie vyjadrenie pre "nadrbať sa"
@mkamka ja mu nejdem nic formulovat ja by som mu jebla jednu zlava jednu sprava a hned by ho to preslo
ako my sme tiez v 15 chodili pit ale nepytali sme sa na to na nete aspon a vedeli sme co sa nam moze stat (aj ked ofc sme sa najviac bali fizlov a rodicov
bude sa ti krútiť hlava, bolieť brucho poprípade zvracanie, nebudeš vedieť dobre chodiť pretože nebudeš vedieť udržať rovnováhu, v niektorých prípadoch možno budeš agresívny čo u niektorých ľuďoch tiež býva zvykom...
@najivna mne sa ho nechce hľadať, ale ak chceš poslúž si
ale inak ani ja celkom nechápem, že nevie, čo sa mu môže stať... to je trochu pribrzdené...
@galinka podľa mňa opití sú tí, na ktorých sa ešte ako triezva môžeš zabaviť a nadrbaní už ležia pod stolom, prípadne na schodoch a ty po nich nemôžeš výsť
@najivna náhodou moju spolužiačku chytili až 2x... a ten druhý raz jej volali cez vyučovanie a ona sa hanbila zdvihnúť neznáme číslo, tak to dala zdvihnúť inej spolužiačke. Vtedy šla na Exprese taká súťaž, že si mala povedať: Počúvam rádio expres a ona to tej policajtke povedala do telefónu... dosť sme mali na tom újeb
odpadnutie po prvom poldeci (videl som to na vlastne oči raz)
Neviem no viac ak 10 poldecákov neodporúčam...Podľa mňa ti to nebude vôbec chutiť , určite máte nasporené len na žbrndu Hlavne piť s rozumom , si musíš tak prehodnotiť situáciu po každom poldeci :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
normalne som musel vytvorit nove slovo, bo z tych existujucich ziadne nevystihuje tvoju kktnost
Prečo podľa teba musí každý?
dneska tie deti nevedia co so sebou od radosti takze by som sa velmi nespoliehala nato ze bude mat v sebe aspon stipku rozumu
(teda on ju nema kedze zalozil toto forum)
nepi budes vyzerat trapne
( )
@mkamka Pre mňa osobne "opiť sa" je slušnejšie vyjadrenie pre "nadrbať sa"
ako my sme tiez v 15 chodili pit ale nepytali sme sa na to na nete aspon a vedeli sme co sa nam moze stat (aj ked ofc sme sa najviac bali fizlov a rodicov
v horšom prípade pohotovosť výplach žalúdka, smrť
ale inak ani ja celkom nechápem, že nevie, čo sa mu môže stať... to je trochu pribrzdené...
@galinka podľa mňa opití sú tí, na ktorých sa ešte ako triezva môžeš zabaviť a nadrbaní už ležia pod stolom, prípadne na schodoch a ty po nich nemôžeš výsť
Inak nie je to tak davno co som sa drhol zvratkami a prezil som to
...Prebudil som sa oryhany, na ulici.
A dakujem vsetkym svatym, lebo mrzlo...
Pamatam si len jak som vecer brzdil rum mojitom a potom, uz len som sa zobudil o 11:30 na druhy den v podchode
V rukave naryhane, v penazenke prazdno...
Nekto ma nakopal do rebier a rozbil hubu, no cele som to prezil a som tomu rad
...Este o 18:00 toho dna som nafukal 0.45%o ...
Vtedy som si vazne prisahal, ze sa zacnem kontrolovat!
výplach
pokuta
odpadnutie po prvom poldeci (videl som to na vlastne oči raz)
Neviem no viac ak 10 poldecákov neodporúčam...Podľa mňa ti to nebude vôbec chutiť , určite máte nasporené len na žbrndu Hlavne piť s rozumom , si musíš tak prehodnotiť situáciu po každom poldeci :
ako ďaleko bývam a akým spôsobom chcem ísť domov.
sstaci?
@schizoofrenik neviem ktorého teraz myslíš :/
esteze taketo prizemne detske problemy uz neriesim
Pricom jej matka zajebala po tom druhom incidente, ze ci jej jebe, lebo ze pride o pridavky
Parental fail
táto dnešná mládež, za mojich čias sme pili kofolu.
nesrandujem, vzdy tam bolo dake decko co sa spilo a trebalo mu volat zachranku
dost hlupe ale tak od vasho veku co cakat
Moc potom síce netúžim, ale hadov sa bojím. Ak by som nejakého zožral, možno by to pomohlo