nič v zlom ale tá anketa sa mi zdá bez rozumu... práv otázka počúvate nejaké rádio áno-nie (prečo je to anketa pre poslucháčov ked sa ich pýtaš či ich počúvajú a ak) tak druhá otázka "aké rádio?" či jak to je napisane a všeak ja nepočuvam radio čiže moja anketa skončila sorry a to som sa tešil :´(
hrozny dotaznik...prva otazka, ste posluchacom, dam nie a hned na mna vybehne otazka ake mam naj radio...skus si nabuduce ten dotaznik poriadne premyliet a nechapem tu navaznost radio vs. nakup. Zaroven by som dal na vyber rozhlasove stanice a nenechal ludi pisat aku stanicu (teda ak ti ide iba o SR), myslim, ze ten dotaznik nie je dobre zostavený a dal by sa spravit omnoho lepsie, ale tvoja vec
@hajzelodkosti cau, cau, dik ze pises. Je to ako vravis, dalo by sa tam vela veci vylepsit... Som zavahal Pokial ide o nakupovanie posluchacov, to zaujima hlavne zadavatelov reklamy a vlastne aj radia, ak chcu prezit. Este raz vdaka za rady aj za vyplnenie
@chevro ano, je tam chyba, objavuje sa vzdy pri odpovedi "nepočúvam žiadne rádio". Pridal som aspon legendu, snad to bude o cosi stravitelnejsie. Dik, aspon za snahu
Ahojte, túto sobotu (25.8) už stiahnem dotazník z obehu, pretože sa konečne ako tak blížim k potrebnému počtu respondentov Ešte raz, veľmi pekne ďakujem za pomoc a teším sa na stretnutie, snáď už pri niečom zábavnejšom, na stránkach Birdz.sk.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
» docs.google.com/spreadsheet/vie...
docs.google.com/spreadsheet/viewform?pli=1&formkey=dGpZaWRZeG9oaVFQem95ZVF5MWdETWc6MQ#gid=0
použi goo.gl !!!
www.docs.google.com/spreadsheet/viewform?pli=1&formkey=dGpZaWRZeG9oaVFQem95ZVF5MWdETWc6MQ#gid=0
bože ľudia...... .
» goo.gl/tvCTx...
@juroooo
nemáš za čo
Takze, plati link, ci pridal cjubou
si pán
Dik, dik
smartboy, 5 min by malo sediet, ci?
Keby sa ti to dalo vyplnit, bolo by to super, ale ak by to nevychadzalo, alebo sa ti nechcelo, tak v pohode, rozumiem.... je to dotaznik....
Juro
Vďaka a pekný deň,
Juro