Prosím Vás mohli by ste mi pomôsť v jednej súťaži..je to pre mňa veľmi dôležité..nakoľko ja si to nemôžem dovoliť..Budem veľmi vďačná keď bude niekto ochotný pomôcť mi..Tak isto sa do súťaže môžete zapojiť aj vy!!!...
a ja by som prečo nemal dostať noťas ? nikdy som zadarmo nedostal ani holý kokot, nikdy som nič nevyhral, ja mám dosť velké právo aspoň raz niečo dostať, hm ?
nájdite si toho kto má najviac hlasov a zistíte že je to nejaký kokotko ktorý má 1000-5000 hlasov. To vôbec nieje o šikovnosti ale o tom kolko a ako ochotných máš kamarátov
Podobnú akciu mal datart aj minulý rok, šlo len o to aby sa ich reklama rozšírila všade. Podľa mňa strácaš iba čas s týmto spamom, bo ak sa nemýlim tak vtedy mali ľudia cez 5000 hlasov oproti ktorým tvojich 76 neni moc veľa. Radšej si želaj noťas od fotríkovcov ako otravovať ľudí s týmto
Ja si myslím že žiaden čas nestrácam..a je to o tom ako sa kto snaží..a je to každého osobná vec..tam nejde len o to mať to zadarmo..ale ide tam aj o zlavové poukazy..moji rodičia si to nemozu dovolit a ja ho potrebujem na studium takze preto to sem davam..a viem ze nikoho tym neotravujkem..kto bude ochotny ten bude kto nie tak nie
dievča zvykaj si že na veľa vecí si z živote budeš musieť zarobiť sama a zadarmo proste nič nedostaneš
to je pekné že to potrebuješ, aj ja by som potreboval veľa vecí. Namiesto zbierania hlasov treba zdvihnúť riť a zarábať , a to nemusíš robiť ani v tescu pri pokladni aby si zarobila popri škole
ináč nechápem datart že nezmenili systém týchto súťaží, vkuse to aj tak vyhrajú tí čo majú tisíce hlasov. Chcelo by to iný systém. Radšej náhodné žrebovanie abo čo, to mi príde spravodlivejšie
Je to úbohé navážať sa tu do niekoho..a vytvoriť si názor a ani ma nepoznať..napísala som to preto,že keby bol niekto ochotný mi pomôcť tak by mi pomohol..kto nie tak by mi predsa nepomohol..a nemusel by mať trápne poznámky k tomu..tiež niekedy budete niečo potrebovať takto cez net..tak nechápem prečo máte takéto reči..je to predsa moja vec..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
dakujem :ˇ)
@schizoofrenik ...omg
nájdite si toho kto má najviac hlasov a zistíte že je to nejaký kokotko ktorý má 1000-5000 hlasov. To vôbec nieje o šikovnosti ale o tom kolko a ako ochotných máš kamarátov
dievča zvykaj si že na veľa vecí si z živote budeš musieť zarobiť sama a zadarmo proste nič nedostaneš
to je pekné že to potrebuješ, aj ja by som potreboval veľa vecí. Namiesto zbierania hlasov treba zdvihnúť riť a zarábať , a to nemusíš robiť ani v tescu pri pokladni aby si zarobila popri škole
ináč nechápem datart že nezmenili systém týchto súťaží, vkuse to aj tak vyhrajú tí čo majú tisíce hlasov. Chcelo by to iný systém. Radšej náhodné žrebovanie abo čo, to mi príde spravodlivejšie