Ahojte, hľadám všade na nete tento batoh - , volá sa Puma Foundation Backpack biely / multicolor. Prosím nepoznáte nejaký internetový obchod kde by sa ešte dal kúpiť? Je jedno za akú cenu, aj
niee ale pozerala som veľa ruksakov a moc mi nepadli do oka u nás v meste majú presne tento ale po dlhšom čase sa tam pôjdem pozreť a neviem či ho budú mať taakže potrebujem nejaké zadné dvierka a naviac tie stránky kde som hľadala a kde ho mali keď som prebehla dnes tak u_ž nebol v predaji.. bohužiaľ.. a hľadala som znova a nejak nevyšlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
staci ?
=/
niee ale pozerala som veľa ruksakov a moc mi nepadli do oka u nás v meste majú presne tento ale po dlhšom čase sa tam pôjdem pozreť a neviem či ho budú mať taakže potrebujem nejaké zadné dvierka a naviac tie stránky kde som hľadala a kde ho mali keď som prebehla dnes tak u_ž nebol v predaji.. bohužiaľ.. a hľadala som znova a nejak nevyšlo