@kacen2299
Prosím ťa, myslíš si, že si jediná, čo tu píše písomky? A máš 13, to je hádam siedma/ôsma trieda, čo takého hrozné píšete, aby si nemohla napísať 10 VIET, veď to nie je ani úvaha poriadna..Skús napísať takú úvahu na celú jednu stranu A4, potom niečo hovor. Aj my ostatní väčšinou mávame úlohy, písomky a podaktorí nejaké skúšky a neviem čo, a všetci žijeme.
@andegor
Neboj sa, nie si sám.
Ani ja ju moc nemusíš..
1. Vlasť je abstraktný pojem.
2. Nechápem, prečo je dôležité mať rád niečo abstraktné.
3. Ale idem sa tváriť že tomu rozumiem, keďže to mám za úlohu.
4. Aha, už mám aj štvrtú vetu.
5. Zrejme chcú všetci počuť nejaké duchaplné vlastenecké reči.
6. Chápem, že svoju vlasť by bolo asi dobre nenenávidieť.
7. Lebo keď človek nenávidí, život ide akosi ťažšie.
8. Čiže mať rád svoju vlasť je dôležité iba z egoistických dôvodov, ako vlastne všetko.
9. No a Slovensko je celkom pekné, okrem iného.
10. Suma sumárom, mať rád vlasť je dôležité preto, lebo živiť v sebe negatívne pocity voči nej by bolo príliš namáhavé a zbytočné.
nie že by som mala potrebu vies moralnu kazen o tom, ze si ju mas napsiat sama. len mam pocit, ze je to ine ako vypocitat ti priklady z matematiky, ktore maju konkretny vyysledok. toto sa predsa ma lisit a ma zistit tvoj postoj
Presne pre toto som nikdy nemal rád školu. Odstraňovač kreativity a vlastného myslenia... Vždy som musel písať v režime "aby sa to páčilo učiteľke".
Na strednej, mal som 17,18 dokonca triedna ukazovala moju slohovú prácu rodičom v zmysle čo som to napísal za kravinu. Téma: Ako by som rád videl svoj život po škole.
Stavať hlinené domy do Venezuely? Ten chlapec sa snaží byť vtipný?
Za päť.
Aj keď možnože som len natrafil na zlých učiteľov...
Toto na škole neznášam. Mám napísať, prečo mám rada vlasť napríklad. Učiteľka nám dá osnovu, čo tam má byť. Ale ako si môžem písať vlastný názor podľa jej osnovy?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
aj by som ti pomohol ale nemám rád svoju vlasť :ble:
(jj už padám) :letim:
Prosím ťa, myslíš si, že si jediná, čo tu píše písomky? A máš 13, to je hádam siedma/ôsma trieda, čo takého hrozné píšete, aby si nemohla napísať 10 VIET, veď to nie je ani úvaha poriadna..Skús napísať takú úvahu na celú jednu stranu A4, potom niečo hovor. Aj my ostatní väčšinou mávame úlohy, písomky a podaktorí nejaké skúšky a neviem čo, a všetci žijeme.
@andegor
Neboj sa, nie si sám.
Ani ja ju moc nemusíš..
2. Nechápem, prečo je dôležité mať rád niečo abstraktné.
3. Ale idem sa tváriť že tomu rozumiem, keďže to mám za úlohu.
4. Aha, už mám aj štvrtú vetu.
5. Zrejme chcú všetci počuť nejaké duchaplné vlastenecké reči.
6. Chápem, že svoju vlasť by bolo asi dobre nenenávidieť.
7. Lebo keď človek nenávidí, život ide akosi ťažšie.
8. Čiže mať rád svoju vlasť je dôležité iba z egoistických dôvodov, ako vlastne všetko.
9. No a Slovensko je celkom pekné, okrem iného.
10. Suma sumárom, mať rád vlasť je dôležité preto, lebo živiť v sebe negatívne pocity voči nej by bolo príliš namáhavé a zbytočné.
Na strednej, mal som 17,18 dokonca triedna ukazovala moju slohovú prácu rodičom v zmysle čo som to napísal za kravinu. Téma: Ako by som rád videl svoj život po škole.
Stavať hlinené domy do Venezuely? Ten chlapec sa snaží byť vtipný?
Za päť.
Aj keď možnože som len natrafil na zlých učiteľov...