viem ze niektorych uz otravujem stym ze stale ziadam o pomoc,ale uz neviem co mam robit vyskusala som vsedko,zabudnut,najst si ineho nic nepomaha milujem stale a dokonca este viac mojho bivaleho.ja viem ze to nieje dobry napad,ale ako si ho mam ziskat???j
je pekne že si sa naučila použivat novu nadavku ale kedze to nikoho netrapi nemusis to tu pouzivat v kazdej vete..
k tvojim problemom - maš 13 čiže si male soplave decko čo videlo par americkych serialov a filmov a hraš sa teda na dospelu... prečitaj si diskusiu "12 ročne ževraj dospele"
podla mna to sedi aj na teba..
takže pekne posluchaj maminu bo ta ked ti vravi ešte si mala tak ma pravdu a treba obmedzit televiziu..
mam 13rokou a ako vidim viac rozumu ako ty,a ked uz hovoris o mojej mamine tak keby videla tuto tvoju jebnutu myslienku asi by si povedala aky niektory starsi ludia vedia byt primityvny.ked mi nechces pomoct,ani dat radu tak nac mi potom pises.ak si myslis ze mas mozno o5rokou viac nez ja,ze si mudrejsi?tak sa prosim ta zobud a porozmyslaj nad sebou samym,a skus krutyzovat aj seba a nielen ostatnych.a este ta prosim,to nieje tvoja vec co napisem,alebo poviem tak sa nestaraj do mojho pisma,oki?dik.
ty si myslis ze ked mam 13rokou nemam narok aby mi niekto pomohol s problemami???ze ked sa mi stane nieco zle nemam sa spoliehat na radu ostatnych na nete lebo mam 13rokou,a kvoli takymto primityvom,mozno som mladsia ale aj ja mam problemi tak ako ty a vsedci ostatny.
moja, hlavne sa pred nim tvar, ze ti to je jedno aby si nemyslel, ze bez neho nevdrzis....ale skus aj bojovat, ale opatrne, tak aby mu doslo aku chybu urobil...skus sa trebars nahoddit do baru kde chodieva a cakaj ci sa ozve...alebo rozpravaj sa s kazdym kolo neho a jeho ignoruj...isto zacne ziarlit....skus to a ked to nevyjde cas vsetko vylieci...a si este mlada,tak budes mat vela prilezitosti si najst lepsieho chalana...drz sa
Nechcem byt zla ale myslim si ze Lakino ma pravdu... Tu nejde o to ze ked ma niekto o par rokov viac alebo menej tak sa menej trapi alebo nema problemy... Ide o to ze o par rokov ti problemy ktore si mala pridu ako uplna hlupost a budes sa smiat na to ako vazne si to brala...
A k tomu tvojmu problemu.. Chodievaj von a zabavaj sa... Aby videl ze aj bez neho ti je dobre a ake si super a vesele dievca...A mozno si uvedomi ze to to dievca mu chyba (len ak budes chodit uplakana nic tym nedosiahnes)... V horsom pripade si ta vsimne nejaky iny super chalan
Ach jaj, tak to je tazke. Asi ti uz nik nepomoze. Keby si bola mladsia a mala cely zivot pred sebou, tak by som ti poradil, aby si kaslala na neho, ze ten pravy este len pride. Ale ty uz mas 13, najlepsie roky za sebou, nic dobre ta uz bohuzial necaka...
Mňa nešokuje to že má 13 a má také problémy, pretože dnes je bežné že 13ročný už nadväzujú partnerské vzťahy. Mňa šokuje to vulgárne a arogantné vyjadrovanie. Moja zlatá, ani sa mu nečudujem že ťa nechce. Väčšina chlapcov pohŕda takým správaním. Ja neviem prečo vzniká u dievčat tento trend. Buť vulgárny, pojašený atď. Veď stačí si prečítať niektoré profily tu na birdze: Som taká strelená baba....bla bla. Ja nechápem...to už nikto nechce byť normálny? Ale dosť som odbočil od témy. Dobre ti poradila Lala. A ja ešte dodám že si dávaj pozor na jazyk, pretože väčšinu chlapcov vulgárne dievčatá iritujú.
nezalezi na veku ale ta tvoja situacia je neriesitelna a tu ti nikto nepomoze a netrep tu o samovrazde pre boha to by sa pripravilo o to po com ta strasne tuzis!! takze sa postav tomu a chod si svojou cestou valstnou a kasli na svoju prvu lasku lebo urcite je tam niekto kto caka na tvoje milujem ta!! papa
myslim ze nema vyznam onho bojovat lebo kebyze ta chce tak ste spolu zas, dalej aspon mas poucenie do zivota aby si nerobila tie iste chyby vo vztahu, a okrem toho nezabijaj sa ziaden chlap na svete za to nestoji nech ho milujes sebeviac, neboj tie dobre casy este len priidu, otazka casu.. neklesaj na duchu.. poznas to predsa co boli to preboli nie? a okrem toho ako tu uz bolo povedane tie nadavky nie je nic uzasne.. myslim ze sa da zaobist aj bez nich... vie ich kazdy ale nepouzivat je umenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
k tvojim problemom - maš 13 čiže si male soplave decko čo videlo par americkych serialov a filmov a hraš sa teda na dospelu... prečitaj si diskusiu "12 ročne ževraj dospele"
podla mna to sedi aj na teba..
takže pekne posluchaj maminu bo ta ked ti vravi ešte si mala tak ma pravdu a treba obmedzit televiziu..
A k tomu tvojmu problemu.. Chodievaj von a zabavaj sa... Aby videl ze aj bez neho ti je dobre a ake si super a vesele dievca...A mozno si uvedomi ze to to dievca mu chyba (len ak budes chodit uplakana nic tym nedosiahnes)... V horsom pripade si ta vsimne nejaky iny super chalan