awojte dievcata..prosim vas chclea bi som sa vas opitat,a poprosit o radu co robit ak sa vas chaln ku vam chova cudne..a sami si newiete visvetlit ze co hovir aki ma zmysel..ledva niečo rozumiete..a je kaobi pomeneni,,,s vas to stve ale nechcete mu dat ko
@och dakujem nadherne ste mi pomohli,,ludia vi viete len zkritizovat..sa uz pozrite konecne aj na seba a nekritizujze druhich!boze ved sme ludia...preot kazdi robime chyby...nik nieje dokonali a tiez nik vam prawo nedal inich posudzovat..podla pisania a newem coho este,,,vstupte si do svedoia a trosku porozmislajte aj nad sebou..
nic v zlom slecna, ale ludi trosku irituje ked sa chovas ako nacukrovane dievcatko len preto ze je to v mode (nic v zlom cakas pochopenie tak sa snaz chapat)
Co sa tyka tvojho chlapca, skus sa o tom radsej porozpravat s nim, naliehaj nech je uprimny ak ide o nieco vazne mal by ti to povedat a aj ked nie aspon si sa snazila, nemozes si potom vycitat to ze on neriesil vec ktora ho trapila... a neviem mohla by si lepsie definovat "akoby kaslal na vas a pritom to tak nieje" mozno si len namyslas ze to tak nieje, mozno si prave namyslas ze na teba kasle... neviem je neskora noc nemysli mi to dobre a to vyjadrovanie vobec nepomaha v pochopeni toho co presne ocakavas ze ti napisu ludia Tiez vztah v 14 nieje zrovna nieco co casto vydrzi vecne a treba to tak aj brat potom
A nehnevaj sa hned Z pohladu vyspelejsich a aspon trochu slovencinu si vaziacich je taketo vyjadrovanie vazne detske a nepochopitelne, takze ked som neporadil poriadne ohladom chlapca skusim aspon tebe: skus prijmat kritiku s chladnou hlavou a nebrat ju v zasade ako znevazovanie, ale skor ako radu Aj ked je obcas podanna dost tvrdo
Sladke sny idem ja do postele lebo sa mi pletu myslienky a slova a vsetko buaaaaaaa
je jedno, aké strašne dôležité to je, ak to opíšeš pár riadkami, nikto ti nebude vedieť pomôcť. keď do toho ľudia nevidia, nevedia poriadne, čo si pod hentým majú predstaviť, nieto ešte sa k tomu vyjadriť. hovor o tom radšej s ním alebo aspoň s niekým, kto pozná situáciu.
a @4 právo na posudzovanie sa neudeľuje od špeciálnej komisie na papieriku. každý pozoruje, porovnáva a vytvára si úsudky. a nikto nemá právo posudzovať tvoje písanie podľa tvojho písania? lebo tak to vyznieva z toho, čo si napísala.
@narazuvzdornaa pekne a teraz k téme.... dosť ma bolelo prečítať si , čo píšeš hodiny slovenčiny by sa ti fakt zišli a to , že sa zmenil treba riešiť s ním sadnúť si a porozprávať sa , že čo sa deje ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
SNS nie je vo vláde a už sa tu používajú iné jazyky.
To,že user @och naozaj existuje.
Co sa tyka tvojho chlapca, skus sa o tom radsej porozpravat s nim, naliehaj nech je uprimny ak ide o nieco vazne mal by ti to povedat a aj ked nie aspon si sa snazila, nemozes si potom vycitat to ze on neriesil vec ktora ho trapila... a neviem mohla by si lepsie definovat "akoby kaslal na vas a pritom to tak nieje" mozno si len namyslas ze to tak nieje, mozno si prave namyslas ze na teba kasle... neviem je neskora noc nemysli mi to dobre a to vyjadrovanie vobec nepomaha v pochopeni toho co presne ocakavas ze ti napisu ludia Tiez vztah v 14 nieje zrovna nieco co casto vydrzi vecne a treba to tak aj brat potom
A nehnevaj sa hned Z pohladu vyspelejsich a aspon trochu slovencinu si vaziacich je taketo vyjadrovanie vazne detske a nepochopitelne, takze ked som neporadil poriadne ohladom chlapca skusim aspon tebe: skus prijmat kritiku s chladnou hlavou a nebrat ju v zasade ako znevazovanie, ale skor ako radu Aj ked je obcas podanna dost tvrdo
Sladke sny idem ja do postele lebo sa mi pletu myslienky a slova a vsetko buaaaaaaa
ale vážne by ma zaujímalo čo to za jazyk dala :p
inak ak sa naučíš písať normálne tak možno ti tu dá niekto aj normálnu odpoveď inak to nečakaj
@anthvillie
a @4 právo na posudzovanie sa neudeľuje od špeciálnej komisie na papieriku. každý pozoruje, porovnáva a vytvára si úsudky. a nikto nemá právo posudzovať tvoje písanie podľa tvojho písania? lebo tak to vyznieva z toho, čo si napísala.
no a k veci teda.. najlepsie by bolo, keby sa ho na to spytas..
Nebude on náhodou priemerne inteligentný, normálne sa vyjadrujúci človek?
Spytaj sa ho ci nema druhu.. povie ti ze "nie" a potom mu daj kopanca. A najdi si niekoho, kdo mluví řečí tvého kmene.
?