To je v pohode, bude ta to boliet mozno prvy kilometer, potom to ani nebudes citit. Ale potom na druhy den umres od bolesti (alebo to rozchodis, ale 8km? asi nie)
@13 podľa toho kde, ale proste nájdi si takú polohu, v ktorej ťa to kurva bolí a naťahuj a skrúcaj sa a stláčaj/masíruj ten sval, až kým nebudeš mať pocit, že je úplne tekutý.
dobre sa ponatahuj... nech sa ti prekrvia koncatiny, a ta kyselina mliecna nech sa vstrebe... mozno pomoze aj kupel v horucej vani, ale pozor, aby si potom nebo unaveny...
@19 ok dam vedieť ...chvala bohu sa to totis oddialilo o pol hodku ideme sak Chajka?
@21 chajka! moje rady! nehaj tak! fuj to a tych "len sest" je ta cesta...co ten kopec?? nezabudas ne ten strkovy kopcek a urcite aj ta cesta bude viac lebo povedal ze cca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tak mne osobne pomaha tepla sprcha ako asi kazdemu a prechadzka ale na to ty nie si teraz takze som ti nepomohol ... proste treba to rozhybat
S pozdravom, majiteľka intergalaktického kŕča v lýtku.
dakujem zaradu - to samozrejme kazdemu ale toto ma zaujima co s tym krcom?
a uz viem chodit a ak by somto nerozchodila na druhy den som v keli...musim ist behat schodi asi na jubne
a inak veľa šťastia, a keď to prežiješ, tak nám napíš, aby sme mali čisté svedomie, že sme ti poradili dobre
@chibiorange
malo by to byť "len" 6km
@21 chajka! moje rady! nehaj tak! fuj to a tych "len sest" je ta cesta...co ten kopec?? nezabudas ne ten strkovy kopcek a urcite aj ta cesta bude viac lebo povedal ze cca
dakujem vsetkym zucasnenym za vsetky rady
Banány sú dobre po tréningu na doplnenie cukru v tele.