Krásne šaty predávajú v Bratislave, na Obchodnej ulici... Je tam hneď niekoľko obchodov, a vôbec nie sú drahé. Ja som odtiaľ mala (z obchodu Pegas) krásne tmavomodré šaty na birmovku...
@trubka91@4 bola irónia, či ozaj? ja som si fičala na ich svadobnom katalógu... no nemohla som z tých šiat. aspoň 20x sa musím vydať, aby som ich mohla mať všetky
a inak tam z obchodnej mám aj ja šaty... už neviem, ktorý to je, ale mám dojem, že je všetko jeden výrobca, lebo majú všade rovnaké ale tak nemám hlavne s obsluhou dobré skúsenosti
@trubka91 no ja som tam bola 2x... raz som ja kupovala na stuhu, odmietli mi ich odložiť na 10 min (!!!!!) iba čo som si potrebovala vybrať peniaze, lebo cash som mala málo, a na karte limit, aby som celé zaplatila kartou... a druhýkrát si kupovala na stuhu kamoška, a dobre že ju nevyhodili z tej kabínky, lebo si skúšala viaceré a nevedela sa rozhodnúť. ale tak inak v pohode, no
No, niekde sú také predavačky, že škoda reči. Neochotné... Ja som bola v jednom obchode na Obchodnej, a som ostala úplne nervózna, lebo jedna tehotná si tam skúšala X šiat... A predavačka jej len nosila a nosila... Kým som sa ja dostala do kabínky... Aj tak tie šaty nestáli za veľa
@luc.ka No, niekde sú také predavačky, že škoda reči. Neochotné... Ja som bola v jednom obchode na Obchodnej, a som ostala úplne nervózna, lebo jedna tehotná si tam skúšala X šiat... A predavačka jej len nosila a nosila... Kým som sa ja dostala do kabínky... Aj tak tie šaty nestáli za veľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.salonnicole.sk/spolocenske-sat...
a inak tam z obchodnej mám aj ja šaty... už neviem, ktorý to je, ale mám dojem, že je všetko jeden výrobca, lebo majú všade rovnaké ale tak nemám hlavne s obsluhou dobré skúsenosti
Ja som bola s obsluhou spokojná, milé boli tie tety ku mne