jj diera v zakone a aj keby nebola budem picovat. Sa tu hrate boze, ze kto nadava neni inteligentny smiesne poznam viac vyskoskolakov nez vy spoluziakov a ti nadavju jak pohania tak sa tu nehrajte na chrumkavych
haló vážení nádych výdych, v mojej diskusii nebudú žiadne bitky, pokiaľ ich ja nezačnem.
@5 hajzlík táto podnetná diskusia nie je o tom, kto je aký múdry a vyspelý, na to je tu dnešná búrlivá diskusia o mužskej a ženskej promiskuite, ale o tom, čo sa stane, ak niekto prekročí hranicu nadávok, kde je tá hranica a či vôbec existuje, resp. čo sa za nadávku považuje.
myslím že tomáš tým myslel to čo napísal snažte sa ich nepísať lebo je to neslušné ak chceš byť neslušná tak ich píš.. myslím že každý ich používa tak prečo ich nepoužívať? myslím že ta hranica nie je len nechce aby tu bolo každé druhé slovo nadavka a vyzeralo to ako rozhovoro dvoch petržalčanov
@14 ze si nekoknkretizovala ci mam davat pripevky typu kokot, pica, pica, kokot a skusat nervy adminom alebo sa vyjadrovat vseobecne k nadavaniu vo forach
@sheena250 mi zmazala moj prispevok pretoze debil bol venovany luc.ke a si celkovo nepochopila co som tym myslel nevadi niekto musi mat slabe IQ a po druhe asi nepochopila o co ide v tejto diskusii takze uz je v minuse...takze ONA maze iba to co sa jej nepaci, teda bolo ublizene jej kamoske takze je to out...
Oprava...pouzila som jedno slovo v blogu : disappointed: ale nebolo to myslene ako nadavka, skor to malo dotvarat text Tak predsa som i ja zhresila chjo...
@24 no dobre, ak ta to potesi, je to ta najvaznejsia diskusia o nadavkach aku som doteraz citala
teda Sheena205 by to mozno aj pochopila keby nezmazala tu diskusiu o zenach warcraftovi takze asi tak a bol by som rad vedel, kde bola super admin ked som minule urazil uzivatela, ktory nebol jej kamarat RODINKARSTVO
@26 fuuuha hajzelodkosti ma brutálne ničí nielen cez tsky ale ešte aj verejne vo fore....ach ja asi zomriem....
len hajzel prosim ta neodhal takto verejne aj lesbický vztah medzi mnou a luc.kou lebo to asi ani jedna z nas emancipovaných promiskuitných feministiek skutočne neprežije
@32 lebo sa mi nepáčil a som zakomplexovaná promiskuitná mrcha a proste som sa nemala na com spravit tak som mu ten prispevok zmazala a mala som z toho taký orgazmus ze som skoro zomrela
sa mi to nechcelo čítať, ale predsa je iné keď niekto len tak použije vulgárne slovo vo fóre, a iné je keď ho použije na iného užívateľa, ale mne to už nejako nič nerobí za tie roky si človek zvykne na všetko aj na to že je chuj kokot buzerant a čo ja viem čo
Nová cesta, alebo sa o to pokúsim keď zázračne ožijem a vlastne prečo Ťa irituje, že tu používajú hanlivé slová? Však nech ich používajú, aspoň hneď zistíme, do ktorého vreca hodíme tú krumpľu
@neway to väčšinou tak dopadne keď si prejdem cele forum a potom zabudnem o čom vlastne je :-d ono je to tam len tak na zastrašenie, dosť pochybujem žeby z birdzu pre to niekoho vykopli,
@Neway@0 to znamena tolko, ze ked niekto nadava velmi, mozu byt tie komentny zmazane resp. zmazany cely on navzdy. cize to stvrte pravidlo znamena, ze ak napr. niekto bude nadavat tak moc, ze ma tym nahneva, tak bude bloknuty s odovodnenim ze porusil to pravidlo.
@12 andulili ma pravdu... Presna hranica nie je, je to skor o mojom pocite, ked budem mat pocit, ze ma niekto neuveritelne svojim spravanim vytocil, tak uz nebude...
@8 moze dostat ban, moze dostat blokovaci skript ktory mu umozni robit na birdz cokolvek okrem pisania verejnych veci... cize ziadne blogy, ziadne fora, ziadne komenty (ale citat si bude moct, aj tskovat)
@11@14 ja som to myslim pochopil, nebolo to az tak nejasne napisane. bolo to ok (v porovnani s inymi diskusiami, kde fakt niekedy nechapem, ze o co dotycnemu/dotycnej ide
ale asi tie nadavky bude pocitat... len mam strach, ze ked urobime antistatus podla poctu nadaviek, tak niektori budu chciet dosiahnut miesto megahviezdy radsej "ozajstny diabol BIRDZu"
@hajzelodkosti tiež by som ti ten príspevok zmazala na mieste Sheeny...
Veľa šťastia Tomášovi k vymýšľaniu algoritmu, nemyslím že sa mu to podarí keďže podľa mojich sledovaní každý kto sa zastane svojho kamaráta je obvinený z rodinkárstva, ale držím palce
takze toto forum bolo akoze o tom kolko nadavok to vydrzi tu nebol ciel niekoho urazit v mojom pripsevku to debil som narazal nato, ze luc.ka ma tak pomenovala v predoslom fore ja som ju tym neurazal...ale podaktory to nepochopia a som zvedavy preco @sheena205 nemaze takto razantne aj v inych forach lebo pokym nikto neurazi jej blizkeho tak nato jebe! A tak to tu funguje. Ked prva urazila luc.ka mna ze som debil nikto jej pripevok nezmazal preco? LEbo to bola luc.ka aj keby do kokotov nadavala tak to nezmaze...to je tak, ked sa admini vyberaju podla sympatii a co ja viem coho nie podla toho aky su objektivny lebo objektivita tu chyba.
@56 Myslím že si tým v podstate aj zistil koľko nadávok už neprejde, keďže tvoj komentár bol zmazaný. A vieš o tom, že sa mohlo stať aj to, že Sheena tú diskusiu čo spomínaš ani nemala otvorenú? (Ja napríklad som ju nevidela...)
hmm aj clovek s titulmi moze byt chabeho charakteru ! nadavky patria do zivota, to urcite, ale ked je kazde druhe slovo "vybrane", svedci to len o chabej slovnej zasobe, pripadne ohnutej chrbtovej kosti, resp. o ziadnej chrbtovej kosti 8)
takze nadavajte kolko chcete ludia si o vas urobia nazor... a ak si myslite, ze z vas urobi cooool ked viete vyslovit kokot, pica a pod. naozaj nie ste o nic inteligentnejsi ako trilobit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
@5 hajzlík táto podnetná diskusia nie je o tom, kto je aký múdry a vyspelý, na to je tu dnešná búrlivá diskusia o mužskej a ženskej promiskuite, ale o tom, čo sa stane, ak niekto prekročí hranicu nadávok, kde je tá hranica a či vôbec existuje, resp. čo sa za nadávku považuje.
dakujem za vypočutie.
dakujem hajzlíkovi, že vieme, že 4 nadávky nezabijú systém.
A k teme: ja som este na nete nepouzila jedinu nadavku (ak sa nerata slovo dokelu)
@23 holy dáš jednu dávku prudkého filozofovania a pomôžeš nám zachovať tieto významné objavy pre dalšie generácie?
@24 hajzlíku, si nový hrdina tejto doby. práve si prekonal naruta.
som znechutená. idem spať.
a verejne sa obraciam na hajzlíka, aby koordinoval túto diskusiu kým tu nebudem. howgh.
@24 no dobre, ak ta to potesi, je to ta najvaznejsia diskusia o nadavkach aku som doteraz citala
len hajzel prosim ta neodhal takto verejne aj lesbický vztah medzi mnou a luc.kou lebo to asi ani jedna z nas emancipovaných promiskuitných feministiek skutočne neprežije
sheena ak mi dovolíš vstúpiť do vašej debatky, prečo si zmazala ten príspevok?
akože viem,že ma do toho nič
ale ked sa čistí v tomto fore tak sa idu prečistit aj tie ostatne? či?
už som sa zlakol,že dnes sa už fakt nad ničím nepozastavím :p
ale toto...
ak sa chcete hádať, tak to NEROBTE v mojej nádhernej diskusii v ktorej každý názor je dôležitý. dakujem pekne
"pica, jebat, kokot, debil (venujem luc.ke), prijebany, kurva, skurvysyn..."
Akykolvek uzivatel by po mne chcel aby som zmazal nazor, v ktorom ho niekto iny verejne uraza alebo osocuje, tak to rad urobim.
poznam vela ludi, ktori nenadavaju vobec a pritom maju take primitivne nazory na vsetko az ma z toho srdce boli.
drahý @jezis , som poctená a vážim si to, ale JA SOM ŽENA.
@8 moze dostat ban, moze dostat blokovaci skript ktory mu umozni robit na birdz cokolvek okrem pisania verejnych veci... cize ziadne blogy, ziadne fora, ziadne komenty (ale citat si bude moct, aj tskovat)
» www.birdz.sk/forum/antistatu...
DD
Veľa šťastia Tomášovi k vymýšľaniu algoritmu, nemyslím že sa mu to podarí keďže podľa mojich sledovaní každý kto sa zastane svojho kamaráta je obvinený z rodinkárstva, ale držím palce
som zvedavá, ako bude ten algoritmus vymyslený. tak aby netrpela ničia birdz duša
Hranica je ked su tie nadavky neopodstatnene, alebo nespravne mierene. Vtedy je to out.
hmm aj clovek s titulmi moze byt chabeho charakteru ! nadavky patria do zivota, to urcite, ale ked je kazde druhe slovo "vybrane", svedci to len o chabej slovnej zasobe, pripadne ohnutej chrbtovej kosti, resp. o ziadnej chrbtovej kosti 8)
takze nadavajte kolko chcete ludia si o vas urobia nazor... a ak si myslite, ze z vas urobi cooool ked viete vyslovit kokot, pica a pod. naozaj nie ste o nic inteligentnejsi ako trilobit