koľkým ľuďom si schopná vysvetliť, že nie ste znova spolu bez toho, aby si sa cítila nekomfortne?
potom spočítaj počet ľudí, ktorí sa ťa to tam môžu spýtať a posúď sama
@1@3
prípadne:
si ty aj ex ten typ srandistov čo sa vedia zabávať na tom že na tú otázku budú odpovedať že áno sme znova spolu?
(asi ani nie, inak by si sa toto nepýtala, ale... ak náhodou)
ale hlavne @1 + @3
@hemadzema a prečo ťa trápi, čo si o tom myslí jeho rodina? však ak chceš ísť s ním na svatbu, ako kamoši, zatancovať, najesť sa, tak choď, a môže ti byť podľa mňa šumafuk, čo si myslí jeho rodina, nemusíš im nič vysvetlovať...
Ja by som sa skôr bála o seba.. že čo keď sa opijeem a budem ho baliť ? :/ ale keď máte medzi sebou definitívny koniec tak pohodka... Proste ja by som sa rozhodla podľa toho či sa mi na tú svadbu chce ísť a nie či sa ma budú pýtať čí sme zas spolu radšej by som povedla ex nech upozorní vopred rodinu že nie ste spolu napriklad.... a keďže milujem svadby (kvôli jedlu ) tak by som určite išla
@narazuvzdornaa Vydáva sa jeho sestra. @Lenkaska1 Nechystám sa ho baliť
Problém je ale v tom, že keď sme sa rozišli, jeho rodina (hlavne mamina) ma označila za mrchu a zlatokopku, proste ma nemusí.
O tej svadbe som vedela ešte kým sme spolu chodili. My dvaja sme úplne v pohode a tak aj napriek tomu, že sme sa rozišli s ním nemám problém ísť.
Len viem, že jeho matka ma nemá rada a nechcem aby som im to tam kazila.
@hemadzema a si nejaka extra super kamoska jeho sestry?
lebo ak nie, absolutne nevidim dovod aby si tam sla...ked su tam este aj taketo vztahy ktore opisujes ^^.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
akoze
ak ste ze fakt super kamosi a ani 1 z vas nema bocne umysly, tak chod,ale ak ne,tak podla mna nie
potom spočítaj počet ľudí, ktorí sa ťa to tam môžu spýtať a posúď sama
prípadne:
si ty aj ex ten typ srandistov čo sa vedia zabávať na tom že na tú otázku budú odpovedať že áno sme znova spolu?
(asi ani nie, inak by si sa toto nepýtala, ale... ak náhodou)
ale hlavne @1 + @3
Ak chces ist na svadbu niekomu, komu chce ist na nu aj tvoj ex, tak samozrejme chod. Ved nemusite sa drzat pri sebe nijakym sposobom.
Vyslovene ako jeho +1 ..to je na tebe, ja by som mozno aj hej ale to budes mat skor traumu z ostatnych hosti a ich dobiedzania, nez ze sa zabavis
Ja som si na stužkovú pozval vtedy už moju ex a čo..? ešte k tomu to bolo pomerne krátko po rozchode.
@Lenkaska1 Nechystám sa ho baliť
Problém je ale v tom, že keď sme sa rozišli, jeho rodina (hlavne mamina) ma označila za mrchu a zlatokopku, proste ma nemusí.
O tej svadbe som vedela ešte kým sme spolu chodili. My dvaja sme úplne v pohode a tak aj napriek tomu, že sme sa rozišli s ním nemám problém ísť.
Len viem, že jeho matka ma nemá rada a nechcem aby som im to tam kazila.
lebo ak nie, absolutne nevidim dovod aby si tam sla...ked su tam este aj taketo vztahy ktore opisujes ^^.