Palette vo všeobecnosti moc neodporúčam - je to ako s bonboniérov - nikdy nevieš, čo ochutnáš. Či už z blond šampónu získaš čiernu, alebo z čierneho ryšavú je len na... (doplň podľa viery).
ten som mala ja, keď som si na vlasy dala permanentnú farbu, ktorá sa mi vôbec nepáčila, a tým pádom - zachránil mi vlasy aj keď bol o dosť tmavší, ako som čakala....
vymyl sa mi, relatívne rýchlo, ale to som bola potom už aj rada. (to je výhoda - keď sa ti to nebude páčiť.) takže u mňa celkom v pohode....
BLOND farbu/sampon by som znacky palette isto nekupovala , tmavsie farby ,sa skor oplatia kupovat ,lebo tie isto zafarbia .. ale povacsine ked som si kupila blond palette zafarbilo mi na hnedo vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
vymyl sa mi, relatívne rýchlo, ale to som bola potom už aj rada. (to je výhoda - keď sa ti to nebude páčiť.) takže u mňa celkom v pohode....