pisala som tam a ona mi povedala ze specialny formular nemaju ze to mam napisat normalne..len neviem ci to mam pisat ako ziadost,hlavicka a vsetko alebo len tak obycajne a ci tam dat aj dovody alebo len ze chcem ukoncit studium
ved prestan chodit do skoly a hotovo... pokial vyslovene nepotrebujes preukazovat niekde ze si/niesi studentka tak to neries a uzivaj si studentske vyhody kym sa da...
@pannaorleanska Nerád ti to vravím, ale dňom zápisu si sa stala študentkou tej ktorej školy z právneho hľadiska.A hoci tam nenastúpiš, ani tam reálne nebudeš študovať, chápe sa to tak, že si tam študovala a teda si ten rok budeš musieť zaplatiť. Ak si sa na tej škole už skutočne zapísala a evidujú ťa už ako študentku.
@krampus cooo??to nemyslis vazne..sak ale to je hlupost aby som platila skolne kedze som sa odhlasila skoro hned a zapisana som bola mozno mesiac ani to nie..sama ta zenska co tam s nami bola vravela o tomto ze sa da odhlasit ,ze s tym pocitaju ze nam este pridu z inych skol...a navyse nam nechceli dat ani potvrdenie o navsteve skoly ale az v septembri lebo ze az vtedy sa stavame studentami skoly...hm
@pannaorleanska V tom prípade by to malo ísť. Akurát (porada s mamou ) si nie som istý, či nie je nutné odovzdať osobne to, že tam nechceš nastúpiť. V každom prípade zavolaj na študijné!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale za pokus to stojí.Veľa šťastia..)
Inak ale skutočne platí,čo som uviedol v @8. A veľa šťastia.