@laurikaaa bez lol .. ja som sa fakt snažila , učiteľka nám povedala odpovede snažila som sa to počitať a stále zlý výsledok a lenivosť to nemôže byť lebo má tento rok čaká monitor tak sa naň podľa mňa dôsledne pripravujem!!
@darka294 rovnakym logickym postupom mozes ist aj na tie dalsie ulohy, ked musi byt 3 mm rezerva tak rataj ze tie stvorcove dlazdicky budu mat o 1.5 mm sirsiu stranu, cize 33.15*33.15 cm
Veď mne maminka hovorila,že kedysi to bol iný hardcore sa dostať na gymnázium,že tam išiel jeden dvaja z triedy... A teraz? My-bývalá trieda asi dvánásť z nás je na gymnázium pritom výsledky boli fakt,nulové
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mohla si odfotit ten papier a uploadnut a dat to sem
Za celé prázdniny,nevolá sa to náhodou skôr lenivosť?
v druhej si vypocitas kolko cm ti chyba z kazdej strany, teda 4.45-13*0.33=0.16 cm z jednej, z druhej 3.65-11*0.33=0.02 cm
takze rozmery obdlznikovych su 0.16*0.33 a 0.02*0.33 a 0.16*0.02 (ta najmensia pojde do rohu)
tretia otazka: potrebujes 11 dlazdic s 0.16*0.33, 13 dlazdic 0.02*0.33 a jednu do rohu 0.16*0.02
Ak sa naň pripravuješ takto ... Že si vydretá ... tak veľa šťastia na monitore
PS : Dostaneš sa aj na gymko v tejto dobe ak monitor budeš mať dajme tomu na 50 %
Veď mne maminka hovorila,že kedysi to bol iný hardcore sa dostať na gymnázium,že tam išiel jeden dvaja z triedy... A teraz? My-bývalá trieda asi dvánásť z nás je na gymnázium pritom výsledky boli fakt,nulové
Všetci sprostí jak boty.