no, z toho čo tu vypisuješ je to dlhodobé a určite máš mamu, sestru, kamošku, starú mamu, sesternicu z tretieho kolena alebo susedku, ktorá to na tebe videla a má o tom jasnejšiu predstavu ako my, naučí ťa gramatiku, povie ti aby si išla ku kožnej alebo k inému odborníkovi, čo by ti rozumne poradil a povedal, aby si sa radšej neopaľovala.
moja babka aj dve tety to majú po celom tele, že sa nemôžu opaľovať vôbec lebo majú všade fliačky. Ja mám len dva také fľaky na lýtku, nedá sa s tým robiť nič
biele fľaky, ktoré nie sú schopné sa opáliť? napadlo mi vitiligo, ako @sugy1 - mu, ale nezdá sa mi, že by sa fľaky objavili len tak zrazu a na celkom tele... dúfaj, že sa mýlim, lebo to je neliečiteľné a s vekom sa to len zhoršuje, akurát samoopaľovacím krémom sa to dá trochu kryť
vitiligo patrí k jedným z najbežnejších autoimunitných ochorení, nedá sa to síce vyliečiť, ale neumiera sa na to ale teda vôbec to nemusí byť ono, tak radšej zájdi za kožnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Howgh.
pravdepodobne sa z tej gramatiky
2. @8 ?
3. gramatika nahovno
@9