Prosím vás poraďte , nad akou VŠ mám začať rozmýšlať.
Som chalan , navštevujem elektrotechnickú školu a mám zameranie počítačové siete. Rád by som šiel na VŠ keďže dosahujem dá sa povedať dobré výsledky. Rád by som sa venoval telekomunikáciám, ale rozmýšľal som do budúcna nad prácou niekde v telekome, alebo
všade budeš mať predmety ktoré ťa nebudú baviť. No ak je ten predmet len jeden rok tak príliš nepremýšlaj a chď do toho. Ubehne ten rok a budeš mať už iné predmety
co ja viem, na siete je FIIT STU - PKSS odbor ... telekomunikacie zas vedla FEI STU - odbor Telekomunikacie, ... ale VUT Brno je tiez dobra volba, kvalitna skola
Hej, rozmýšľam hádam nad všetkým. Ale čo sa týka informatiky, odradil ma kamarát navštevujúci VUT Brno, čo hovoril, že jeho spolubývajúci chodí práve na INFO a jeho rutinný spôsob fungovania je asi taký, že ráno vstane zapne PC a píše skripty, príkazy, alebo píše v nejakom progr. jazyku. Týmto smerom, že sedieť milióny hodín pri jednom okne a stále len písať, ma neláka , preto sa mi informatika tak trochu nepáči.
» www.birdz.sk/webka/matwejo/... asi to tak aj vyriešim dám si 3 prihlášky FIIT STU - PKSS ,FEI STU - odbor Telekomunikacie a VUT Brno študíjny program FEKT
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ináč nerozmýšlal si aj nad Informatikou?
asi to tak aj vyriešim dám si 3 prihlášky FIIT STU - PKSS ,FEI STU - odbor Telekomunikacie a VUT Brno študíjny program FEKT