@velkapohroma , moja kamaratka cinanka odlisovala na ``prvy pohlad`` cinanov od japoncov , vies jak ? Ja : aha to je cinan Ona : nie to je japonec Ja : a tamto je japonec alebo cinan ? Ona : to je cinan Ja : jak to vies ? Ona : cinan je inteligentny , japonec nie
no ja nwm mozno len vacsina ked vidi sikmookych tak povie ze su to cinania aj ked su to japonci , korejci alebo vietnamci ,, to je tak proste zauzivane
ale inac nwm o tom ze by nekto tvrdil ze je to to iste mne je urcite sympatyckejsie Japonsko lebo Cina su komunisti
ja som sa s tým ešte nestretla...jediné, s čím som sa stretla je, že niekto povie napr. Číňan a myslí Aziat. každopádne, ľudia sú proste banda ignorantov.
no ono pismo maju podobne pretoze japonske za odvijalo od cinskeho a takisto rec a japonci sa proste vedia tesit s novych veci a cinania maju secko na haku
Cina, Japonsko vsetko jedno aaale nie proste asi ked nemame s tou Cinou ani japonskom velmi docinenia, velmi sa o tie krajiny nezaujimame niekto to mozno nevie rozlisit,lebo mu na tom ani nezalezi
ale skor to bude ludskou nevedomostou, vacina ludi mozno ani nevie tieto dve krajiny ukazat na mape tak zaryto tvrdi ze je to to iste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale inac nwm o tom ze by nekto tvrdil ze je to to iste mne je urcite sympatyckejsie Japonsko lebo Cina su komunisti
Dai suki Nihon
ale skor to bude ludskou nevedomostou, vacina ludi mozno ani nevie tieto dve krajiny ukazat na mape tak zaryto tvrdi ze je to to iste