Prehľadnosť je dosť dobrá, ale design ani veľmi nie. Chýba tak nejaké pozadie tej stránky, niečo čo sa týka témy (sklené dvere, fotky kachlí so sklom atď, prosto aby to malo domáckejší nádych, napríklad úplne naľavo by bola nejaká fotka alebo takí niečo, len nie prosím čisto biele. Aj hocijaká farba tej stránky by bol lepší nápad ako biela alebo čierna) .To čisto biele to nie je vôbec ale vôbec dobrý nápad, neláka to. Tým stráca web na prívetivosti.
Nahodou podla mna pozadie nechyba, niekedy je menej viac, aj v tomto pripade, je to vdaka tomu prehladnejsie a zbytocne farebne pozadie nebude zabijat kvalitu na ukor ukojenia pohladu.
Nie je to herna stranka pre deti, ale pre cielou kategoriu muzi+30,cize biele pozadie chvalim, lepsie sa vdaka tomu orientuje a prezera stranka, i ked iny odtien bielej (tmavsiej farby) by som aspon dal aspon listy, bocne panely menu a pod.
mozno by som chcel vela, ale viac fotiek, potom kolonku co firma uz spravila, a samozrejme vsade moznost pripojit vlastny nazor, resp diskusia pod prispevkami a pod...alebo pripojit phpBB forum.
@jolanek s tými panelmi súhlasím, ale pod pozadím som myslel niečo ako svetla fotka napríklad nejakej kachlí so sklenenými dverami alebo aj akoby sklenené pozadie, prosto iba niečo jednoduché a pod farbou som myslel, že teraz to vyzerá ako v nemocnici, biele a nepríťažlivé. Prosto môže byť biela, ale nejaká šedá alebo niečo také, príklad mramorová ak už nie pozadie sklenené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Nie je to herna stranka pre deti, ale pre cielou kategoriu muzi+30,cize biele pozadie chvalim, lepsie sa vdaka tomu orientuje a prezera stranka, i ked iny odtien bielej (tmavsiej farby) by som aspon dal aspon listy, bocne panely menu a pod.
mozno by som chcel vela, ale viac fotiek, potom kolonku co firma uz spravila, a samozrejme vsade moznost pripojit vlastny nazor, resp diskusia pod prispevkami a pod...alebo pripojit phpBB forum.
prajem vela uspechov