Zdravíčko, začala som si doma hopkať na 30 day shred od Jillian Michaels. Môj cieľ je trochu schudnúť a hlavne spevniť a tak, aby mi to šlo ľahšie a rýchlejšie, rozmýšľala som nad nejakým doplnkom, no netuším, ktorý by bol pre mňa vhodnejší. Vedeli by ste
ked už máš na dobrý proťák, tak máš aj na spaľovač...ja by som tie peniaze vrazil radšej do stravy....ale ak máš veľa peňazí, tak si kúp doplnky...kuracina/zelenina/tvaroh atd....ale je to na tebe
@caramelbiscuit Ked chces spalovat tuky tak lcarnitin + synerphine + kofein a k tomu vela pohybu. Zrychli ti to metabolizmus a budes mat vela energie na cvicenie. Tiez doporucujem caj Smilax.
Ak chces vyzerat dobre tak co najmenenj sol a nepi mineralky obsahujuce Na (sol / sodik udrziava vodu v tele)
Spalovace su podla mna blbost a protein ti podla mna tiez netreba . Neviem co je to jilian shred ale ak to je nejake take video kde robis nejake drepiky atd tak ti podla mna netreba ani protak ani spalovac. Radsej daj penazky do stravy a ostatne si nehaj na zabavu sak ide leto
neni su blbost l-karnitin je latka ktora sa prirodzene vyskytuje vtele a pomaha tuky menit na energiu. Ale ked si ho doplnis tak to ide rychlejsie ved to je aj vedecky dokazane tak neviem o com tocite vy dvaja.
@madtwatterphd ale hovno je vedecky dokazane. Jedine kedy to mozno ma zmysel, ked robi vela kardia a potrebuje fakt velku utilizaciu mastnych kyselin a prenasac moze byt limitujuci faktor. Ale pokym nerobi denne par hodin kardia, tak karnitin nebude limitujuci faktor.
L-karnitin aspoň 100 000 a taktiež protak s obsahom proteinu nad 85% najlepšie 100% izolat srvatkovy . Stavu ti to kúpiť raz na dobu toho jedného mesiaca to ti pomoze, dosiahnes lepšie výsledky a potom to už v poho udrzis cvicenim a stravou
Dobre, tak nekupujem nič, ďakujem za ušetrenie peniažkov @feklus nepotrebujem nabrať 20kg svalov a tak isto ani nepotrebujem veľa chudnúť, takže nevidím dôvod prečo by som sa mala od jesene formovať na leto Mimo toho škola mi zaberá 100% času takže aj keby som chcela nejde to
Načo sa vôbec pýtaš? Keď máš peniaze kúp si karnitin aj protein urcite to je dobrá vec a na 100% ti viem povedať že nepriberes 20kg svalov a dokonca ani kilo si myslím formujes tým že ti treba spevniť svalstvo a protein k tomu je urcite vhodný. L-karbitin ti pomohne schudnúť a nie je to tak silne ako synefrin čo si myslimvze je plus. Ak lutujes peniaze tak nekupuj nič pôjde to aj tak možno pomalšie, dlhšie svalovka atd. ale pôjde ak aspoň stravu dobrú budeš mať. A tie výskumy a jedna baba povedala si strcte do zadku. Sam som chudol behom 2 mesiacov 20kg bez Jojo už to budí 3 roky a momentálne som prešiel na objemovku. Myslím si teda že už mam niečo odcitane, odjedene a hlavne odcvicene
@caramelbiscuit tak hej neviem ako vyzeras ani co chces dosiahnut ale napr. poznam par dievcat co teraz mesiac pred letom si dali do hlavy ze do leta chcu mat pevne vysportovane brucho nohy zadok atd. a to u nich teda moc lahko nepojde avsak ak si jedna z tych stastlivych co maju peknu postavu celorocne aj keby jedia klobasy,tak to by potom pre teba nemal byt problem Hento s tou skolou nestras idem na VS a teda dufam ze na cvicenie a naslednu pripravu jedla sa nejaky ten cas najde
@davidkq neviem ci si pozeral co chce cvicit, ja som to teraz pozrel na YT a z toho bude mat svalovicu mozno tak raz dva krat urcite nie pravidelne ako ked chodis do posilky a nakladas si furt vacsie vahy. A k tomu proteinu myslis ze jej to pri tomto cviceni az tak pomoze a urychly vysledky? podla mna vobec. Protein by som daval len ak by cvicila fakt ze s vahami resp. take cviky kde by fakt silno zatazovala svaly lebo bielkoviny moze prijat aj z cottage,masa,tuniakov atd. Vyhoda proteinu podla mna je len ta ze pri niektorych su tie bielkoviny ovela rychlejsie stravitelnejsie ako z masa napr. co je vhodne po treninngu kde poriadne zatazis svaly.Tiez ak nevies zo stravy prijat dostatok bielkovin za den tak si kupis protacik.
@feklus bude mi stačiť keď sa zbavím pár cm, internátna strava narobila kus šarapatu už som to raz cvičila a už po 10tich dňoch som videla zmenu takže dúfam že tento rok mi to pôjde rovnako ľahko a čo sa týka školy, no... podľa toho čo ideš študovať
@caramelbiscuit Tak ked uz si raz skusila a islo to tak cisto teoreticky by to malo ist aj znova Par cm by malo ist a ak nie tak si k tomu pridas nejake behanie/bicyklovanie/skakanie na svihadle a musi to fungovat proste
idem do Brna na VUT -FEKT- Teleinformatika
@caramelbiscuit Nechce sa mi to vsetko citat, tak len odpoviem na nadpis:
ak chces nabrat svaly tak protein, ak chces schudnut tak spalovac tukov...
Ak chces vyrysovat tak nic...
Môžeš skúsiť SYNEPHRINE ..ja mám od BODYFIT, ale akože že by zrovna mne nejak pomáhal..neviem...zozačiatku som sa naozaj viac potila a cítila som aj búšenie srdca zvýšené (čo ma dosť desilo ...ale momentálne nič, tak ho beriem len zo zvyku Ale samoška, na každého pôsobí všetko inak
@mm47 tu aspon pekne vidno jak vsetci naletia kazdej napisanej picovine. Nejde len o fitness priemysel. @renc4 inak stimulanty cykluj, lebo si navyknes a bez nich ani poriadne nezacvicis a nedaju ti uz potom nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ak chces vyzerat dobre tak co najmenenj sol a nepi mineralky obsahujuce Na (sol / sodik udrziava vodu v tele)
Z karnitinu jej bude akurat zle
@feklus nepotrebujem nabrať 20kg svalov a tak isto ani nepotrebujem veľa chudnúť, takže nevidím dôvod prečo by som sa mala od jesene formovať na leto Mimo toho škola mi zaberá 100% času takže aj keby som chcela nejde to
idem do Brna na VUT -FEKT- Teleinformatika
ak chces nabrat svaly tak protein, ak chces schudnut tak spalovac tukov...
Ak chces vyrysovat tak nic...
@renc4 inak stimulanty cykluj, lebo si navyknes a bez nich ani poriadne nezacvicis a nedaju ti uz potom nic