Čo si myslíte, je dobré, že keď si chcú ženy spevniť postavu, tak si davajú proteiny?
Alebo či majú podľa vás proteiny aj nejaké zlé účinky? Diky za odpoveď
@igorv no toto je dobrá pičovina....doplnky výživy ,opakujem DOPLNKY VYZIVY za teba nič neurobia....je to to isté ako keby si zjedol kuracie prsia ,ale kedze nemáš čas si varit napríklad tak vypiješ protein aby si tie chybajuce bielkoviny doplnil ....neviem prečo by to nemalo byt potom "vyšlapané samostatne".....takisto musíš poctivo cvičit a jest.....ked budeš žrat len doplnky bez normálnej stravy tak sa nikam neposunieš,preto su to doplnky
myslím si,že je fajn mať zorganizovanú stravu,dostatok všetkých živín,aj proteínov,či z jedla alebo "doplnku".
a @1 ...akokeby sa pritom nemusí tiež cvičiť a iné :letim:
a jaké zlé účinky by mohli mat proteiny? sak su to rovnake bielkoviny ako ked zješ jogurty,kur. prsia,syry atd....len to je v inej forme,ale podstata je rovnaka.....boze,ludia podte medzi nás do 21. storočia a nežite v 20.tom,kde ked niekto bol pokerovaný bol basista a doplnk výživy boli doping
skús také proteíny, že varené vajíčko, kuracie prsia, kvalitné syry, tvaroh a CVIČ!!!!!! keď si chceš spevniť postavu tak nevymýšľaj blbiny a CVIČ!!!!
a takisto súhlasím s @3
doplnky vyzivy su v podstate neoverene...neviem co do proteinov a podobnych veci ale napriklad na zosilnenie imunity veci ako repikovy olej ktory je vraj strasna bomba lebo obsahuje neviem co vsetko...ano obsahuje to ale ziadny vedec ti nepotvrdi ze telo to vsetko v tejto forme moze aj spracovat a vyuzit
povedia ti ano je to tam ale nepovedia ti ano zarucene pomoze.... cize by som tie doplnky aj 21. storoci pouzival s rozumom nie vsetko co ti ponukaju ti pomoze... overene veci su urcite lepsie
@jurito@candy36 tak samozrejme že by som pri tom aj cvičila a aj cvičím a ja si ani nemyslím, že majú proteiny nejaké zlé účinky, iba som chcela vedeť váš názor
@ferotferot bavime sa o proteinoch tak neviem čo sem cpeš dake imunitné kktiny a asi ked milionom ludom po svete účinkujú asi to nebude kokotina ne? samozrejme pre ludi čo si myslia ze vypiju protein a ani jest nemusia ani cvicit,len sa na druhy den zobudia jak arnold,tak pre tých je to nefunkčné....ludia čo o tom dačo vedia ,že telo zdravého človeka to využije
@igorv no toto je dobrá pičovina....doplnky výživy ,opakujem DOPLNKY VYZIVY za teba nič neurobia...
doplnky vyzivy--- toto som cital...
ano milionom ludi to funguje a miliony ludi maju rakovinu a podobne sracky to tez asi nebude kktina co ?
telo zdraveho cloveka to vyuzije...mozno nejake proteiny ano ale tiez by som to chcel vidiet vedecky potvrdene a nie napisane od niekoho kto pravdepodobne ani necvici
@jurito
samozrejme nie je to nic dolezite ja som sa len chcel vyjadrit ze v 21. storoci je dobre sa opriet aj o vedecke poznatky aby si clovek neublizil vdaka ludom co si myslia ze vedia o co ide
@ferotferot ty si prijebany? sak ty splietaš totálne odveci tu dake imunitné doplnky a potom o rakovine....dávno je dokázané,že rakovinotvorné bunky má každý jeden človek v sebe a záleží od DNA či tu rakovinu nakoniec dostane aleob nie....mozeš si každý den honit vtáka,žrat len bio veci a ja neviem čo všetko ešte,ked podla genetiky máš tu rakovinu dostat tak ju dostaneš a mozeš sa aj na hlavu postavit.....tak ako ty povieš,že miliony ludi maju rakovinu,tak ja ti poviem,že miliardy ju nemaju a robia to isté čo ti čo ju maju...to je divné nie?
@ferotferot ok tak ty ži tak,že si budeš vedecky overovat ešte aj to,či tvoje hovno čo si ráno vysral je zdravé....ale nie každý žije týmto sposobom.....vedecké kokotiny mna osobne vobec nezaujimaju lebo kazdy tyzden vydaju novú vedecku študiu kde je opak toho čo napisali týžden predtým ....to sa tyka rakoviny,sexu,doplnkov a všetkeho ....pre mna su to sračky na manipulovanie ludi
hore pises jedno co je davno dokazane (kde a kto to dokazal? o tom som nepocul..mozno to tak je. )
a podtym pises uplne nieco ine... ze ta to nezaujima a ze su to sracky na manipulaciu ludi...
vies ak chces vedecke poznatky nemozes citat novy cas alebo bleskovky kde sa odvolavaju na nemenovane zdroje.
moje hovna som mimochodom overoval pred par mesiacmi lebo som mal problem s pankreasom a predstav si ze vedci a lekari mi pomohly dostat sa s5 do formy...samozrejme nie kazdy tak zije pokial to nepotrebuje...bud vdacny za zdravie lebo vacsina z nas si ho zacne vazit az ked si ho narusi napriklad aj proteinovim doplnkom
@ferotferot ved v tom komente pod tým som povedal,že to patrí aj na info o rakovine,ale momentálne je info také ako som napísal a to bola reakcia len na tvoj koment o rakovine ....ale ty si vyberáš z kontextu len to čo ti vyhovuje a zvyšok nejak prehliadaš a s takými ludmi sa ja na internete nebavim,lebo mi to príde zbytočne.... 80% toho čo si tu napisal bolo totálne odveci témy takze neviem o čom sa tu bavim s tebou ...tie tvoje imunitne sracky a vedecké poznatky ma absolutne nezaujimaju ,pre mna za mna si vedecky overuj co len chceš ak mas z toho lepši pocit
podla mna su to zbytocne vyhodene peniaze ako na spalovace tukov, ktore telo prudkuje aj same a taktiez proteiny vies ziskat v strave a nevravim o tom, ako tie praskove nechutne chutia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a @1 ...akokeby sa pritom nemusí tiež cvičiť a iné :letim:
@chanteuse
Poďťe ma zhejtovať ešte viac, nestačilo mi.
a takisto súhlasím s @3
Áno som troll...
doplnky vyzivy su v podstate neoverene...neviem co do proteinov a podobnych veci ale napriklad na zosilnenie imunity veci ako repikovy olej ktory je vraj strasna bomba lebo obsahuje neviem co vsetko...ano obsahuje to ale ziadny vedec ti nepotvrdi ze telo to vsetko v tejto forme moze aj spracovat a vyuzit
povedia ti ano je to tam ale nepovedia ti ano zarucene pomoze.... cize by som tie doplnky aj 21. storoci pouzival s rozumom nie vsetko co ti ponukaju ti pomoze... overene veci su urcite lepsie
a myslim ze by si sa cudoval ako zle moze posobit nieco co sa pouzije nespravne aj ked je to dobre
@igorv no toto je dobrá pičovina....doplnky výživy ,opakujem DOPLNKY VYZIVY za teba nič neurobia...
doplnky vyzivy--- toto som cital...
ano milionom ludi to funguje a miliony ludi maju rakovinu a podobne sracky to tez asi nebude kktina co ?
telo zdraveho cloveka to vyuzije...mozno nejake proteiny ano ale tiez by som to chcel vidiet vedecky potvrdene a nie napisane od niekoho kto pravdepodobne ani necvici
samozrejme nie je to nic dolezite ja som sa len chcel vyjadrit ze v 21. storoci je dobre sa opriet aj o vedecke poznatky aby si clovek neublizil vdaka ludom co si myslia ze vedia o co ide
nie si ty nahodou vedec?
hore pises jedno co je davno dokazane (kde a kto to dokazal? o tom som nepocul..mozno to tak je. )
a podtym pises uplne nieco ine... ze ta to nezaujima a ze su to sracky na manipulaciu ludi...
vies ak chces vedecke poznatky nemozes citat novy cas alebo bleskovky kde sa odvolavaju na nemenovane zdroje.
moje hovna som mimochodom overoval pred par mesiacmi lebo som mal problem s pankreasom a predstav si ze vedci a lekari mi pomohly dostat sa s5 do formy...samozrejme nie kazdy tak zije pokial to nepotrebuje...bud vdacny za zdravie lebo vacsina z nas si ho zacne vazit az ked si ho narusi napriklad aj proteinovim doplnkom
@amikadzeyum
podla mna su to zbytocne vyhodene peniaze ako na spalovace tukov, ktore telo prudkuje aj same a taktiez proteiny vies ziskat v strave a nevravim o tom, ako tie praskove nechutne chutia