Koľko rokov musíš mať, aby ti predali proteíny? Akože seriózne? Koľko rokov musíš mať, aby si šla do potravín a kúpila si mäso, vajcia alebo tvaroh? Asi by sa mali robiť nejaké testy spôsobilosti a logiky niekedy v 15 roku života tvl...
@skajka265 Ževraj... aha, už rozumiem. Slušne sa pýtaš, ale čo je podľa teba proteín? Zakázaná látka, návyková látka, povzbudzujúca? Picháš to, šňupeš alebo čo? Veď to je obyčajná stavebná látka tela....nemá byť prečo v predaji od XY rokov... dúfam, že už rozumieš. Možno si mýliš proteíny s injekciou od testosterónu...
@naturalis Predražené suplementy....niekde som čítal článok s matematickým argumentom, že 20g práškového proteínu vyjde lepšie ako kúpiť si 100g kuracieho mäsa
@Hagelslag to záleží od toho, aké suplementy kupuješ,že jo... Máš proťák 1kg/50€ a máš proťák 1 kg/20€. Ale skôr som to myslela tak, že veľa ľudí ešte ani nezačalo cvičiť a hneď myslia na to, že aké všetky suplementy im treba a pritom im stačí kvalitná strava.
@naturalis Ty očúvaš ma neser ani beef proteíny nekúpiš za 50 eur/kilo okolo 20 eur za kg letia a potom už len záleží od % obsahu proteínu v prášku. A najlacnejšie asi tak od 7 eur+- čisté bez chuti nejaké 50% cca. ... moc čítaš články o tom ako škodia veci, že nejdeš Naturálne(naturalis) a tak život je len jeden, tak prečo sa obmedzovať v niektorých veciach?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@foxie