Ahojte s priateľkou mám diskusiu že či v Austrálií prší alebo nie. Ona tvrdí že tam prší rovnako ako u nás, ale ja tvrdím že keďže sú vlastne dolu hlavou tak gravitácia funguje a tak by tam nemalo pršať ale dážď by mal ísť dolu, do vesmíru. Čo si vy myslí
a @natus39 je aj tak @flysserov fake ... ako sa tak dívam natus sa logol založil tému a už je odhláseny a v čase akom sa založila téma sa potom logol ten odpad
no jasne, ze tam neprsi!!! potratili ste vsetci rozum, ci co? vcera som stade prisla a veci tam funguju uplne inak ako u nas, kedze, ako si spravne poznamenal, su dolu hlavou! predmety musia byt starostlivo prilepene o povrch zemsky, aby sa zabranilo ich uniku do vesmiru, podlahy su vylucne magneticke a ludia nosia magneticke topanky, tak ako aj kengury, koaly, vacice a pod... Australia trpi nedostatkom vody, to neviete, ze voda je vylucne na severnej pologuli a cez rovnik unika do hlbin vesmiru, kedze ako je zrejme, gravitacna sila smeruje na dol, cize neexistuje sila, ktora by ju mohla udrzat na povrchu juznej pologule? voda sa do Australie dostane jedine specialnymi potrubiami...........
a teraz sa ta spytam... zda sa ti tato odpoved podozriva, ba priam hlupa? ak hej, tak sa skus zamysliet nad svojou otazkou ak si z nas nerobis prdel samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
pozri sa na adminov profil - stavy 9:32 hod ráno.......filip
a teraz sa ta spytam... zda sa ti tato odpoved podozriva, ba priam hlupa? ak hej, tak sa skus zamysliet nad svojou otazkou ak si z nas nerobis prdel samozrejme