ahojte,mam 15 a menstruaciu som dostala uz pred rokom a stale mi nenarastly prsia!som vysoka asi 170cm a vazim 70kg,som trocha silnejsia a moj hrudnik je stale maly!vsimla som si ze vsetky baby ktore su trocha pri sebe maju velke teda aspon vacsie prsia t
Nestaraj sa o prsia komu sa nepáčia jeho problém, pozri sa aké majú problémy baby s veľkými prsiami, nemôžu spať na bruchu, bolí ich chrbát .... hľadaj v tom pozitívne veci ...a mne osobne sa veľké prsia ani nepáčia Hlavu hore si mladá a môžu ti ešte dorásť, keď si mala menštruáciu len pred rokom...
@elemia este doplnim @13
ale tak samozrejme velke prsia su zbytocnost.... toto by zeny vazne nemuseli riesit a osobne sa mi pacia viac mensie ako vacsie
....a ked sa muzovi nepaci, tak zena moze povedat: "do huby staci, do ruky si nase**" sry
tak gény sú gény. tiež nemám prsia (a vadí mi to) ale som celkom chudá a aspoň vyzerám súmernejšie ako keby som mala o 10 kg viac a tiež žiadne prsia. to je asi jediné, o čo sa môžeš snažiť, vyzerať súmerne
to kto ti tvrdí že je zlé keď máš malé prsia normálny chalan na to nepozerá skôr do tvojich očí,áno sú taký ktorý by mali za priateľku ale tú ktorá má aspoň 3 ale to sú bez urážky idioti a takého si prečo priateľa hľadať nebudeš no nie?
15tich ťa to trápiť bude, ale neskôr nie.. mám 19 a menšie prsia, ktoré už asi nenarastú ale mám ich strašne rada! a závidí mi ich veľa kamarátiek ktoré majú veľké a len zavadzajú, bolí ich chrbtica, etc.
@demonica13 u mňa o je presne naopak! prišli krámy a prsia bum! je to divné ja tiež nechcem extra veľké prsia! zavadzia to a je to otravné, ale s genetikou nič bohužiaľ neurobím.
a k téme: prsia ti buď narastú alebo to hold nemáš v génoch. poteším ťa možno- veľa mužom sa páčia skôr menšie prsia! (nikto za tým nič nehľadajte! pozorovala som a dedukovala!)
Zvláštne že ti vadí práve to že nemáš prsia, a nevadí ti to že máš 70 kg ked už nemáš tie prsia, snaž sa asúpon o dobrú postavu ! (aj tak malé prsia sú lepšie )
@sskrat tak to bolo riadne hnusné mladej babe tu napísať že je tučná takto verejne a že by sa za to mala hanbiť Pravdepodobne za to nemôže a to že netrpí bulímiou alebo anorexiou je lepšie ako by mala byť chudulinké špáradlo. A propo, 70kg a 170 cm nie je nič nekonečne strašné, ak je ona so sebou spokojná. Len to, že máš 50kg a obočie ako čiaročku centračkou z teba peknú neurobí.
@cmuka12311 Nebolo to až také hnusné, kedže sa otom zmienili aj ostatní predo mnou, tak nechápem prečo si si všimla práve mňa. A ja nehovorím že musí mat dokonalú postavu, ale načo sa trápi prsiami?! to je asi to posledné čím by som sa trápila ( to preto že ich nemám). Dievča nemusí mat 5kg aj s topánkami a celá premachlená aby bola krásna -
ak mas male daj si silikony ,,,a mas vystarano,,,ja viem ze cez leto baby rady ukazuju co im narastlo,,,ale keby im radcej niektorym mozog dorastol ,,,pekne prsia hlava prazdna,,,
Ja ti poradim jedno. Tuto sa ani na radu neotacaj. Tu je vela ludi co ma nie mozog v hlave ale nemaju tam nic.
A si v puberte. Neries to. Zober si takto ak je to geneticky tak smola a ak nie tak narastu. Je vela zien co ma male prsia a nic si s toho nerobia. A ked ta to bude trapit nadalej tak plastika furt funguje.
Takze zbytocne sa nestresuj a uzivaj si
a ty to prijmi čím skôr, mohla si sa narodiť s penisom a to by sa vysvetľovalo ťažšie. Prestaň na to tlačiť myšlienkami a radšej sa staraj o svoju postavu.
@sasuke a do koľkých to vidíš, že by mali porásť ? @makovienka nevzdávaj sa .. prsia nie sú Godot
@inversi no moj osobny nazor ze uz by nemuseli ale kazdy clovek ma inu hranicu kedy sa zacne vyvijat telo a kedy skonci, niekto vravi ze do 18, niekto do 20... ta ja radsej vravim len ze casu este dost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
tak co som zatial sledoval rozne fora tak casto ked zeny uzivju "hak" tak sa im zvacsia prsia ale len niekomu....
ja mám minipidi a všetci sme spokčo :letim:
ale tak samozrejme velke prsia su zbytocnost.... toto by zeny vazne nemuseli riesit a osobne sa mi pacia viac mensie ako vacsie
....a ked sa muzovi nepaci, tak zena moze povedat: "do huby staci, do ruky si nase**" sry
Ale inak súhlasím s @9 možno si tak moc pri sebe že tvoje kozy k zbytku tela vyzerajú malé... skús schudnúť
nechci ich
sleduj tu, lata a myslíš že jej to vadí? n.i.e. n_n
s tym sa da nieco robit
radšej sa sústreď na postavu
a k téme: prsia ti buď narastú alebo to hold nemáš v génoch. poteším ťa možno- veľa mužom sa páčia skôr menšie prsia! (nikto za tým nič nehľadajte! pozorovala som a dedukovala!)
A si v puberte. Neries to. Zober si takto ak je to geneticky tak smola a ak nie tak narastu. Je vela zien co ma male prsia a nic si s toho nerobia. A ked ta to bude trapit nadalej tak plastika furt funguje.
Takze zbytocne sa nestresuj a uzivaj si
a ty to prijmi čím skôr, mohla si sa narodiť s penisom a to by sa vysvetľovalo ťažšie. Prestaň na to tlačiť myšlienkami a radšej sa staraj o svoju postavu.
@sasuke a do koľkých to vidíš, že by mali porásť ?
@makovienka nevzdávaj sa .. prsia nie sú Godot