cafte baby..mna by velmi zaujimalo ze preco ked si uzivam s nejakou holkou na diske,niekde kde sme osamote..proste ked ju prstujem,robim jej dobre..a uz ked uplne ze zacne vzdychat,ze mam pocit ze sa urobi ,mi povie ze jaaj uz ne lebo sa zblaznim alebo ni
Nj bude to pretvarka inak neviem preco by to prave pred udajnym orgazmom ta holka stopla. Nevies asi prstovat a skor im to je neprijemne, ale nechcu ti to priamo povedat a tym ta ranit.
tiež sa mi to stalo ale nebolo to tak nezavezne...bolo to pri mojom prvom sexe...no jasne že som moc dlho nevydržal...tak som to chcel dokončiť rukou a keď to už vyzeralo že to už skoro je tak ma prerušila že chce prestať ale nechápem prečo som prestal lebo som myslel že ju to bolí(tiež to pre ňu bolo prvý krát) potom mi ale povedala že ju to nebolelo neviem možno si pri tom pripadajú zraniteľné a sú z toho v šoku ..ale teraz to už je v pohode.
tak v tom ze neviem prstovat to nieje urcite.teda aspon si myslim..ale vzdy poo chvilke bozkavania.. a sak poznate.. sme v tom pokracovali dalej..a keby neprstujem dobre a proste vsetko okolo toho tak si somnou nevimeni cislo a nevolala by ma na vikend k nej,...ale aj tak dik za nazory..,pretoze som o sebe vazne zapochyboval,ci to ozaj neviem..ale ked som to cele prehodnotil ,tak asi to tym ze s babami neviem nebude.
sexisasa-to nebolo vobec v tom ze som si veril,alebo nieco take..ak si myslis ze som z tych chalanov co ked sa niekde vyspia s nejakou babou a vsetci o tom musia hned vedet..,tak prepac,ale mylis sa..vies, ale vacsinou to byva tak,ze kto sa najviac chvali ze kolko mal zien a naopak,tak si vymysla!!ja som mal problem,a chcel som vediet ze kde je vlastne problem a v com..myslim ze nejaky problem tu ma kazdy..ale je lahsie hned na niekoho utocit a smiat sa mu a neviem co este...
vsetko zalezi od intonacie. Ak ti to povie roztuzena, tak si urcite z toho tazku hlavu nerob...viacero bab hovori "prestan, lebo sa zblaaaaaaaaaznim" ale ak by si prestal tak by ta zabili. Ale ako ti to povie razne, nekompromisne, skratka vazne, tak prstovat skratka nevies alebo ta baba nevie co chce. V kazdom pripade skus zapojit jazyk, byva sikovnejsi ako prsty
a sexisasa..vies mozno mas pravdu co hovoris ze to predstierali ja nehovorim o sebe ze som neviem aky borec,rozumies,ani som to nikdy netvrdil a ani nebudem a kto to o sebe tvrdi ,to je slaby clovek u mna a klame!!...ked to zoberem z toho hladiska co tvrdi smejkap ze mi to ta baba povedala roztuzene tak to asi zle nebolo..ale pozri ja z tou babou este budem a nemam problem sa jej na to spytat a kludne ti to potom osobne napisem ze co mi na to povedala.ok.ja s tym nemam problem...kazdy sa uci na vlastych chybach ci ako to je..
@cr17 sak ja nic proti, je dobre, ze nehladis len na seba, ale aj na uspokojenie partnerky. A zakladom je fakt komunikacia, takze to spolu urcite preberte
som rad ze nic proti mne,lebo najskor som mal taky pocit..tak jasne,uz ked mam nejaku babu tak chcem aby sme si rozumeli vo vsetkom,aj ked to je asi nemozne..a je jasne ze komunikacia je velmi dolezita..to je to iste ako s najlepsou kamoskou,vsetko si hovorite,verite si a mozte sa na seba spolahnut ,preto ste asi najlepsie kamaratky..a tak je to aj vo vztahu..a nemusi to by len vztah,aj ked si len z nejakou babou uzivam tak chcem aby to bolo dobre jak pre mna aj pre nu..sak neni nic krajsie ked pocujem babu pri mne vzdychat.jou. .ale ne sak ale proste ako ty hovoris treba komunikovat...teraz som sa nejako rozpisal..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
To si chudákovy veľa sebadvôvery nedala....
vsetko zalezi od intonacie. Ak ti to povie roztuzena, tak si urcite z toho tazku hlavu nerob...viacero bab hovori "prestan, lebo sa zblaaaaaaaaaznim" ale ak by si prestal tak by ta zabili. Ale ako ti to povie razne, nekompromisne, skratka vazne, tak prstovat skratka nevies alebo ta baba nevie co chce. V kazdom pripade skus zapojit jazyk, byva sikovnejsi ako prsty
Co si sa ich teda priamo na to nespytal? Pchat jej prsty do p. vies, ale komunikovat s nou o tom, to uz je tazsie, ze?
a sexisasa..vies mozno mas pravdu co hovoris ze to predstierali ja nehovorim o sebe ze som neviem aky borec,rozumies,ani som to nikdy netvrdil a ani nebudem a kto to o sebe tvrdi ,to je slaby clovek u mna a klame!!...ked to zoberem z toho hladiska co tvrdi smejkap ze mi to ta baba povedala roztuzene tak to asi zle nebolo..ale pozri ja z tou babou este budem a nemam problem sa jej na to spytat a kludne ti to potom osobne napisem ze co mi na to povedala.ok.ja s tym nemam problem...kazdy sa uci na vlastych chybach ci ako to je..
To je dobra rada teiž to tak robievam ako radíš ale už sa my stalo že som asi niekoľko raz zrobil ženskú čisto len s prstami a to niejen raz....
@ Cr17:
Hej šefe tak ako ti poradila ona tak by som to spravil aj ja a potom zapoj aj penis....
A Ke´d ti poviem dosť lebo sa zbláznim stoho tak jej jednu struhni krespapuli a povedz jej že sme ešte neskončili...